Ga naar inhoud

Tim van de Kamp

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Tim van de Kamp's prestaties

  1. Oke, heb ik gevolgd maar dan krijg ik weer die foutmelding van dat de BITS van de lokale computer niet kan worden gevonden en ook nog fout 2 zoals ook in mijn vorige discussie staat. als ik op starten klik krijg ik dus die foutmelding! Tim:argh:
  2. Als ik via Windows Update updates wilt installeren geeft hij een fout aan namelijk: foutcode 80246008 terwijl hij het een maand geleden wel deed. ik had al op internet lopen zoeken, dat je naar systeembeheer moest, en dan bij service, naar BITS en dan eigenschappen. Dan moest er bij de status van de servive niet gestopt staan maar wat anders.:bawling: Bij mij staat er GESTOPT, klik ik op starten krijg ik weer een foutmelding nl het volgende: Kan de Background Intelligent Transfer Service-service op Lokale computer niet starten. Fout 2: Het systeem kan het opgegeven bestand niet vinden. Heeft iemand een oplossing, ik kan nu ook geen updates meer installeren via Windows?? Bedankt! Tim:D
  3. Ik heb een probleempje. Als ik via opdrachtprompt opdrachten wil uitvoeren, geeft hij altijd toegang geweigerd aan. Maar ik ben gewoon administrator, daar ligt het niet aan? Kan iemand mij daarme helpen? Bedankt! Groet Tim:ciao:
  4. hebk gedaan maar doet het nog nie ---------- Post toegevoegd om 11:03 ---------- Vorige post was om 10:56 ---------- wat bedoelt u met deze plugin, snap ik niet helemaal
  5. Ik heb dat allemaal geprobeer maar nu krijg ik dit: Als ik op de link klik, krijg ik nu een scherm van de webpagina kan niet worden weergeven mogelijke acties: verbindingsprobleem vasstellen v meer informatie dat krijg ik nu, maar mij internet verbinding is helemaal goed, hoe kan ik dit verhelpen?:boring: maar als ik een spel moet downloaden krijg ik wel een schermpje van uitvoeren enzo. hier is die site die niet werkt een voorbeeldje: Diensten 2009
  6. Ik heb een probleempje. als ik mijn word 2007 opstart krijg ik steeds twee schermpjes te zien, namelijk: DE VERSIE VAN DE OFFICE-TOEPASSING KOMT NIET OVEREEN. en een schermpje van OFFICE LIVE WORKSPACE, AAN DE SLAG MET OFFICE LIVE, DOORGAAN OF SLUITEN. Hoe krijg ik deze schermpjes weg, want als ik word start krijg ik dit steeds. Kan iemand mij hiermee helpen? heel erg bedankt! Tim:-)
  7. Ik heb een probleempje. Als ik naar een website gaat, en ik klik op een link om wat te downloaden, word er niets geopend. Hij zegt steeds dat hij verbinding aan het maken is, maar er verschijnd niets. Dus mijn weblink werkt niet meer. Wie kan mij helpen met het oplossen? heel erg bedankt! Tim:ciao:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.