Ga naar inhoud

Linda57

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Linda57's prestaties

  1. Ik heb nog een andere vraag die hier ook mee te maken heeft. Omdat ik Windows opnieuw geinstallerd heb heb ik wel mijn mail van de inbox kunnen bewaren maar niet die van de submappen. Ik heb een backup van mijn hele C schijf gemaakt. Kan ik dat nog ergens terugvinden, zo ja waar?
  2. Heel erg bedankt zover, maar ik heb Windows opnieuw geinstalleerd en nu werken de usb poorten zoals het hoort. Nogmaals hartelijk dank.
  3. Ik heb niets meer aangesloten op de usb's want niets werkt eraan. Ik heb alles al 10x (ongeveer dan he) erafgehaald, computer herstart maar zodra hij komt met het venster dat hij de usb controller wil installeren kan hij niet verder omdat hij zegt dat het niet geinstallerd kan wordne omdat de software niet kan worden gevonden.
  4. Ik heb mijn laptop altijd op netspanning staan. Maar wat betekent het nu voor mij? Wat is er nu aan de hand? Is de usb controller misschien stuk?
  5. Serienummer is: 107078480137 van Packard bell dus. Ik heb van hun site al de ATI chipset gedownload en geinstalleerd maar ik weet niet of dat hier iets mee te maken heeft.
  6. gedaan en verstuurd zoals beschreven Log everest.txt
  7. Ik heb een Packard Bell easynote van ongeveer 2,5 jaar geleden. Bij apparaatbeheer staat bij overige apparaten staan er drie usb contreollers met gele vraagtekens.
  8. Is dat hetzelfde als in apparaatbeheer de usb drivers te deinstalleren? Dat heb ik n.l. ook al gedaan. Ik heb het alleen niet gedaan via F8.
  9. Helaas, het helpt niets. Ik heb zelfs de chipset (is dat hetzelfde als de usb driver?) voor mijn notebook van de site van Packard Bell gedownload, maar niets lijkt te werken.
  10. Hallo Mijn usb poorten op mijn notebook werken niet meer. Het begon met mijn printer. Die werkte ineens niet meer. Na een deinstalatie en opnieuw installeren herkende mijn notebook de printer niet meer. Niets werkt wat ik probeer. Ik heb de laatste drivers gedownload en geinstalleerd, microsoft laatste updates idem, in apparaatbeheer de usb poorten gedeinstalleerd en opnieuw opgestart waarna hij nu geen enkele usb poort meer wil herkennen. Help!! Wat nu toch? mvg Linda:bawling:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.