Ga naar inhoud

tushbeater

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

tushbeater's prestaties

  1. Hey aarondk1, heb je ondertussen al iets gevonden? Alvast bedankt, Nathalie
  2. Het is idd een Santis 50-76E6E0, maar als ik naar advanced configuration vraag dan zegt hij; http://192.168.1.1 verzoekt om een gebruikersnaam en wachtwoord. De website meldt: “WebAdmin” En dan moet ik een gebruikersnaam en paswoord ingeven (welke ik dus niet meer weet/heb)
  3. Ahja de 2e code ging, ik krijg dit beeld; maar waar kan ik nu mijn netwerk beveiligen? Ik moet misschien ook even melden dat ik een mac heb? Onder apparaat staat: Siemens 0700 Dan 2 stickertjes: SSID: SANTIS50-76E6E0 MAC:009096-77315B SB: S1621-Z35-A460301642 Kan je hier iets verder mee?
  4. Hey, op mijn laptop staat Mac OS X 10.4.6. Nu als ik caps lock aan zet en dan op de cijfers toetsen druk, blijven diet gewoon de tekens die onderaan staan. De cijfers werken wel als ik gewoon op het pijltje druk.. Alvast bedankt Nathalie
  5. Hallo! Ik heb eigenlijk 2 vragen; 1. Kan je zien wie er op je draadloos internet zit? 's avonds werkt het trager en ben er bijna van overtuigd dat er mensen gebruik van maken.. Met als gevolg... 2. Hoe beveilig ik mijn draadloos internet? Ik heb al verschillende keren met Belgacom gebeld maar zij sturen mij van het kastje naar de muur en terug! Ik heb hier zo'n zwart bakje staan van Siemens, maar weet niet welke informatie jullie nodig hebben? Help me pleaaaase! Alvast bedankt! Nathalie
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.