Ga naar inhoud

gausskiller

Lid
  • Items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows vista
  • Monitor
    Flatron W2241S
  • Processor
    Intel core quad Q6600
  • Geheugen
    4GB, DDR2
  • Grafische Kaart
    Nvidia 8600 GS, 512 mb
  • Harde Schijf
    ( ik neem aan) serial ATA 640GB

gausskiller's prestaties

  1. Nog een update: Ik heb net met een VGA -> HDMI converter geprobeerd of ik dan wel beeld krijg (voor het geval de vga poort kapot is) maar dat is ook niet gelukt.
  2. Hey iedereen, nadat ik mijn computer in de slaapstand heb gezet en deze na een uurtje weer op wilde starten, kreeg ik geen beeld op mijn monitor. Na even wachten, met muis bewegen etc. gebeurde er maar niks. De pc zelf was echter wel weer opgestart want de muis & toetsenbord waren aan, de pc maakte geluid en het lichtje bij de aanknop brandde. Eerst dacht ik dat dit aan mijn vga kabel lag, aangezien de kleur rood ook wel paar keer uit mijn beeldscherm is verdwenen, en later terug is gekomen. (was niet te verhelpen met driver updates en dergelijke, vandaar dat ik dacht dat het mijn vga kabel was.) Ik heb toen mijn vga kabel op mijn laptop aangesloten en ik kreeg toen geen beeld op mijn monitor. Een bevestiging dat mijn vga kabel niet werkte, dacht ik. Toen ik echter de laptop in slaapstand zette en hem er daarna weer uitgehaald had kreeg ik ineens wel beeld op mijn monitor! "Of er zit een draadbreukje in mijn vga kabel of er is iets mis met de pc zelf" dacht ik. Daarna heb ik de vga kabel weer aan mijn pc aangesloten en ik krijg nog steeds geen beeld. Ik heb de pc natuurlijk opnieuw opgestart, maar dat heeft niet geholpen. Met het opnieuw opstarten krijg ik ook geen beeld. (en dan in slaapstand zetten en weer laten ontwaken hielp ook niet.) De oplossingen die men geeft op internet zijn dus allemaal waardeloos aangezien ik niet kan zien wat ik doe. Ik heb maar 1 software aanpassing gedaan de laatste week, en dat is het installeren van itunes. Ik neem aan dat dit niet het probleem is. Hebben jullie enig idee wat ik hieraan kan doen en wat de oorzaak van het probleem is? thx alvast! gr. (specs: vid kaart: Nvidia 8600 GS 1919MB Intel quore 2 quad Q6600 4 GB DDr2 geheugen)
  3. Ik heb mijn nieuwe harde schijf kunnen formatteren met behulp van deze site: Een hardeschijfpartitie maken en formatteren. Ik probeer nu al mijn bestanden over te plaatsen op mijn nieuwe harde schijf, en daarna om windows vista opnieuw te installeren op mijn oude harde schijf, zodat mijn pc weer kan gaan werken. ik laat nog weten of het lukt, igg geval bedankt voor de reacties. gr
  4. Ok, ik heb ook ff professionele hulp gevraagd, en die persoon dacht dat de harde schijf niet goed was. Dit bleek niet zo te zijn, want de harde schijf deed het wel in een andere pc. We zijn tot de conclusie gekomen dat windows vista gewoon niet meer goed is. Het probleem is echter dat als ik vista opnieuw installeer dan verlies ik al mijn bestanden, ik heb niet alles geback-upet. Ik heb nu ook een nieuwe harde schijf, maar die moet ik eerst formatteren voordat die het doet en ik daar mijn bestanden op kan zetten...de vraag is alleen hoe formatteer ik de harde schijf?? iig bedankt voor de reacties... gr
  5. Hey, sorry dat ik het pas nu schrijf, maar ik zit nu pas weer achter een computer. hetzelfde probleem is weer terug... ik heb ook al geprobeerd om in veilige modus op de starten, maar dat werkt niet. Iemand anders vertelde mij dat het ook kan zijn dat het batterijtje op het moederbord leeg kan zijn, waardoor mijn pc niet goed kan opstarten. Is dit mogelijk het probleem? Als ik nmlk aan mijn BOIS ga zitten, en dat gaat fout, kan ik mijn computer wel weggooien...
  6. Ok, dat zal het zijn. Moet ik deze discussie als opgelost melden?
  7. Ik probeerde net toch nog even om 'normaal' in windows te komen, en het lukte! Ik heb geen idee waarom ik nu wel op mijn computer kan komen, ik heb nog niks veranderd. Het enige wat anders is, is dat mijn computer niet opstartte toen ik de stroom op de contactdoos zette. Dit gebeurde eerst steeds wel, als ik de stroom op de contactdoos aan zette, ging mijn computer ook meteen aan. Nu gebeurde dat niet, en nu kan ik gewoon weer overal bij komen. heeft u misschien enig idee hoe dit kan? Als het nog een keer gebeurd dan weet ik dan misschien wat ik er aan kan doen. In ieder geval bedankt voor uw reacties! Ik zal, als deze vragen beantwoord zijn de vraag markeren als opgelost, is dat ok? Het is trouwens misschien slim om voor de zekerheid Pinnacle Studio van mijn computer af te halen?
  8. Ok, ik zal er naar vragen in een computerzaak. iig bedankt voor het snelle reageren! Ik hou u op de hoogte van de vorderingen. Trouwens, moet ik dan dus een BIOS update doen omdat ik Pinnacle geïnstalleerd heb? Het is opvallend dat de oplossing een update kan zijn nadat ik dat programma heb geïnstalleerd. Is er dan ook niet een mogelijkheid om Pinnacle studio van mijn computer af te halen, zodat ik geen update nodig heb? En hoe update ik een computer waarbij ik niet in windows zelf kan komen?
  9. Hey, ik heb sinds vandaag een groot probleem, als ik mijn pc opstart ( acer m3640) dan krijg ik de foutmeldig: BIOS in this system is not fully APCI compliant. (en het gebruikelijke erbij.) Dit heb ik nog nooit gehad. Ook geeft hij wel aan dat er recentelijk een wijziging is geweest in mijn hard- of software. Dit klopt, ik heb gisteren Pinnacle studio versie 14 ( legaal gekocht) op mijn pc gezet. Pinnacle staat ook op een andere pc, maar daar heb ik helemaal geen problemen mee gehad. Dit is trouwens de eerste keer dat ik de pc opstart na het installeren van Pinnacle. Ik krijg soms ook andere foutmeldingen, maar ik denk dat die veroorzaakt worden door dit probleem. Ik maak me vooral zorgen omdat het in de BIOS zit. Kan iemand mij helpen? Ik heb namelijk geen flauw idee wat ik moet doen. Windows opstarten in herstel modus werkt niet, en windows normaal starten werkt ook niet. Soms lijkt windows vast te lopen omdat het 'balkje' waaraan je kan zien dat windows aan het laden is, blijft laden. Ook staat er dan geen windows tekentje boven. Het is voor mij eigenlijk heel erg belangrijk dat ik bepaalde bestanden nog terug kan krijgen, omdat deze heel belangrijk voor mijn examen zijn, en ik niet zomaar aan nieuwe kan komen. Alvast bedankt voor uw tijd! m.vr.grtn.
  10. Ok, in ieder geval bedankt voor uw hulp! ik heb geen last meer van mijn beeldschermstuurprogramma. Ik zal op opgelost klikken. Bedankt!
  11. Ik ben van deze bug af...maar ik heb ook last van deze melding: iw4mp werkt niet meer; of: iw4sp werkt niet meer; is dit een probleem van mijn computer, of van het spel? Als het een probleem van het spel is; dan zal ik op opgelost klikken; want dan zijn de problemen met mijn pc over... Ik hoop dat u er wat aan kan doen.
  12. Het zal een tijdje duren voordat ik weet dat het werkt, omdat het niet elke keer gebeurd; als dit is opgelost of als het niet werkt; meld ik het weer. In ieder geval bedankt!
  13. Ok, Dank u, ben nu bezig met downloaden. Sorry dat ik soms zo laat antwoord; maar ik heb het op het moment nogal druk.
  14. Hey, Ik heb een probleempje, als ik Call of Duty Modern Warfare 2 speel, heb ik soms dat mijn beeldscherm op power saving mode springt. Ik zie vlak daarvoor zwart beeld. Als ik op ctrl+alt+del klik dan doet het beeld het weer wel, en dan krijg ik de melding: 'Beeldschermstuurprogramma werkt niet meer en is herstelt'. Dit vind ik nogal irritant; mede omdat ik het spel dan opnieuw moet opstarten. Kan ik hier wat aan doen? Alvast bedankt voor uw hulp! Gausskiller
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.