Ga naar inhoud

z0MfGBBQ

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door z0MfGBBQ

  1. het scherm wordt zwart meteen na het 'laadscherm' (ik ken de juiste benaming niet), dus ik kan nie inloggen en ook geen systeemherstel uitvoeren.Ps: mijn vriend denkt dat mijn pc denkt dat er 2 besturingssystemen zijn, en daardoor niet kan 'kiezen'.. hij zegt dat ik misschien iets verkeerd heb gedaan, maar hij kent niet zo heel veel van pc's, dusja..
  2. Hallo iedereen, Ik ben nieuw hier en ik heb een probleem met mijn windows xp ik heb gisteren Seven remix xp gedownload, een programma waarmee je xp op windows 7 kan laten lijken. Alles verliep goed, tot hij me vroeg om mijn pc te herstarten. Het laadscherm kwam er (alleen de balk, niet het windows logo) en daarna werd alles zwart, en even later, startte hij gewoon opnieuw op, dat gebeurt dus elke keer. Ik heb veilige modus, laatste bekende juiste configuratie, en ik denk bijna elke andere optie die je kan kiezen. Niets werkt.. PS. ik heb toen het scherm zwart was, ook ctrl+alt+del (en ik denk alt+f4 en esc) gedrukt, misschien helpt dat. ik heb ook op een ander forum deze vraag gesteld, maar het enige wat ze mij konden zeggen was: it seems that the program tried to change the boot splash image. and it failed. that's the most probable reason. Hopelijk kunnen jullie me wel verder helpen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.