Ga naar inhoud

NickRie

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door NickRie

  1. Het is een Alienware Aurora R7 prebuild. Ik heb ze er zelf nog niet uitgehaald. Bedankt voor je duidelijke uitleg. Gewoon raar dat alles goed werkte tot op een bepaald punt, met HW versnelling ingeschakeld. Ik heb deze PC nu ongeveer 3 jaar, en heeft goed gewerkt voor iets meer dan 2 jaar - toen begon dit probleem de kop op te steken. Maar goed, het is wat het is. Nogmaals bedankt allemaal!
  2. Hey! Ik ben de afgelopen maanden tegen een probleem aan het lopen. In het proces om het probleem te vinden ben ik na veel valse diagnoses uitgekomen bij het volgende: Als ik via Firefox, Chrome, Discord of eender welke app die gebruik maakt van Hardware Acceleratie, krijg ik een groen scherm (waar de video zou moeten afspelen, of Windows 10 bevriest volledig voor een seconde of 2, scherm flikkert en komt terug). Na het uitschakelen van HW acceleratie komt het probleem niet meer voor. Ik heb een beknopt lijstje gemaakt van wat ik allemaal gedaan heb gedaan; (voor ik uitkwam bij de finale diagnose) Nvidia drivers opnieuw geinstalleerd (via Geforce Experience, EN manueel) Realtek Audio uitschakelen Windows 10 opnieuw installeren (Fabrieksinstellingen, EN fresh) Windows 10 herstel opties overlopen (hier kwam een positief resultaat uit, en zou hersteld zijn. Kan ook vals positief zijn?) Display Port Kabel gecontroleerd, en gewisseld van poort. Temperaturen nagekeken CPU software matig overgeclocked (en terug gezet) Gamen gaat wel goed, geen problemen mee. Ik heb via Task Manager een indicatie gekregen, vanaf ik een video open met HW acceleratie dan gaat de "Video Decode" naar 100% usage, in een piek vlak voor het bevriest. Enkele tips?? ik ben einde latijn.. Ik vrees voor een hardware defect. Specs: i7 8700k GTX 1080ti 16GB ram 256SSD (Toshiba) 2GB HDD Hartelijk bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.