Ga naar inhoud

tricksy

Lid
  • Items

    50
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door tricksy

  1. heb gisteren een nieuwe voeding laten plaatsen,toen ik thuis kwam starte hij meteen op ,maar de tijd stond niet juist. vandaag starte hij weer niet op:hmpf:,een tiental minuten de stroom eraf gehaald,toen starte hij weer op maar weer met het bekende cmos error .in bios de tijd weer ingesteld en nu maar afwachten wat hij morgen gaat doen?.?
  2. ok bedankt! dan hebben die vorige techniekers het ook niet goed nagekeken ?? ik zal je nog laten weten wat er juist aan stuk is.
  3. ik wil op viewpad sporza.be videos bekijken ,maar dan moet je adobe flash player eerst instaleren. had deze geinstaleerd Adobe_Flash_Player For 2.2 Android_10.1.apk - 4shared.com - online file sharing and storage - download maar daarna had ik een error probleem met google,heb daarom deze maar terug verwijderd ,en google werkt ondertussen ook weer! kan iemand mij hepen met dit probleem?
  4. computer start ook al niet meer goed op,moet er de spaning al voor een hele tijd afhalenvoor dat hij opstart!! http://speccy.piriform.com/results/SS4JIPNJ1T01nvIesf8MHog
  5. gewoon in de bios de tijd en datum goedgezet
  6. ik heb de computer binnengebracht voor te herstellen, na een dagje had ik hem al terug, en het probleem zou opgelost zijn! start hem thuis probleemloos op , maar de tijd en datum staan weer voledig verkeerd? de volgende opstart gebeurd weer met de gekende problemen,cmos error...,f1 ingedrukt enz... technieker gebeld,uitgelegd wat het probleem weer was, en die kwam dan met het verhaal dat dan het moederbord wel eens stuk kon zijn!!!! kan dat??
  7. opgelost,andere router geplaatst en ik kan verbinding maken! toch bedankt.
  8. mischien een andere router kopen? of geen beveiliging ingesteld voor macadress opvoer?
  9. signaalsterkte is uitstekend maar WiFi blijft scannen en geeft dan verbinding verbroken, kan niet op de browser komen in de viewpad
  10. heb de instllingen ingegeven als ook dns 1 en 2. vind nog niets zal morgen een foto posten tot dan
  11. heb juist in viewpad het mac adres gevonden kan ik daarmee iets doen,en ip instellingen
  12. Dynamic DHCP Clients List laptops en smartphones staan in de lijst in router subnet mask 255.255.255.0 ip 192.168.0.1 standaardgateaway ? [TABLE] [TR=bgcolor: #b7dcfb] [TD=width: 25%][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE] [TR=bgcolor: #b7dcfb] [TD=width: 25%][/TD] [/TR] [/TABLE]
  13. hoe komt het dan dat als ik op een andere computer wifi verbinding zoek dat hij dat wel vind dus wat ik op blz 18 vind heb ik thuis al een aantal keer gedaan met het gekeznde resultaat.zou het ergens een instelling kunnen zijn die ik moet veranderen? ---------- Post toegevoegd om 21:26 ---------- Vorige post was om 21:14 ---------- ---------- Post toegevoegd om 21:28 ---------- Vorige post was om 21:26 ---------- heb juist een e-mail gekregen van pc helpforum maar er stond nits vermeld?
  14. met de 2 Smartphones heb ik verbinding kunnen maken, dat is dan al gelukt nu die verdomde viewpad nog! alvast bedankt!!!
  15. alles uitgevoerd nieuwe SSID en wachtwoord ingegeven,viewpad kan steeds nog geen verbinding maken, op de laptop heb ik een nieuw SIDD en wachtwoord moeten ingeven vooraleer ik terug verbinding kreeg
  16. vanalles geprobeert word er moedeloos van
  17. onduidelij hoe ik te werk moet gaan
  18. als ik op (ipconfig /all) druk komt er een zwart schermpje dat even vlug verdwijnd als het tevoorschijn kwam? dus ik kan het niet lezen.
  19. samengestelde computer, er staat alleen HI-TECH op ,geen merk. BIOS Version 62.94.4e.00.00 MSI(1462) zal later de batterij nog eens testen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.