Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Roelandt Willy

Lid
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Roelandt Willy

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 30-04-1954

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  vista
 1. het ging automatisch wanneer je het kaartje had ingevoerd
 2. Als ik de verkenner open zie je secure digital opslagaparaat en DCIM en MISC
 3. geachte , Ik heb vista en ik denk dat er iemand aan mijn instellingen geweest is want ik kan wanneer ik mijn fotokaartje van mijn fototoestel in mijn computer steek niks meer binnenhalen . Er gebeurt helemaal niets meer Wat kan ik doen Help aub
 4. Geachte, Ik heb een NORTON BEVEILIGING en heb nog eens geprobeerd om trendsecure te downloden maar lukt niet . Je moet eerst trend micro of antivirus plus of antispyware donloden maar ik heb al norton , wat staat mij te doen ??
 5. het lukt nog steeds niet, dubbelklikken rechts op Hijackthis bregt geen administrator in beeld
 6. Geachte , Hoe kan ik een vervelende websidreclame die altijd ontepas op mijn scherm komt verwijderen zodanig dat ik er geen last meer van heb, het is nl www.casino.com
 7. ik heb een e-mailadres , heb een hotmailadres maar is niet naar mijn zin . Hoe kan ik het hotmailadres verwijderen en een nieuw aanmaken met hetzelfde wachtwoord ?
 8. En wat gebeurt er met je e-mailadres Moet je alles terug met Belgacom regelen ?
 9. wat gebeurt er met het internet , moeten we dan terug kontakt opnemen met Belgacom om het terug te kunnen instaleren ?
 10. Graag zou ik mijn computer eens willen formateren maar weet niet precies hoe te beginnen. Kan je me de volgorde opgeven zodanig dat ik niet in de problemen geraak. Ik heb ook een abonnement op Norton ,na de formatatie wat staat mij te doen om terug norton te verkrijgen Dank op voorhand
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.