Ga naar inhoud

DDQ

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door DDQ

  1. Ik heb een mail gestuurd naar medion service. We zullen zien wat ze daar zeggen (heb c kunnen typen via speciale tekens). Nogmaals bedankt voor de vele antwoorden.
  2. Het is spijtig genoeg weeral hetzelfde. Heeft eventjes gewerkt en nu weer niet. Vervelend
  3. Hallo, Het is een ERAZOR X7613 (MD98795). Helaas hebben geen van beide webwinkels het toetsenbord op voorraad. Ook het filmpje brengt geen soelaas omdat het toetsenbord verwerkt zit in het frontpaneel. Maaaar, ik heb nu net gemerkt dat alle toetsen weer werken! cC?, ze doen het weer!! Misschien omdat ik de laptop ondersteboven heb gedraaid om het type en MD nummer te zoeken...Hopelijk blijft het zo. Ik dank iedereen voor de antwoorden.
  4. De keyboardtester bevestigt dat de bewuste toetsen niet werken.
  5. Sedert enige tijd werken enkele toetsen niet meer op mijn laptop. Het gaat over de séé (kan hem niet typen want hij werkt niet) de beide shift knoppen en de "vraagteken / komma" knop. Als ik shift nodig heb gebruik de "shift lok" key (zonder séé) maar dat is niet altijd handig. De séé knop en komma/vraagteken knop is erger. Vooral mijn naam typen want daar komt een 'séé' in voor. Er is niets op gemorst of zo. Weet iemand raad of moet ik hem ergens binnenbrengen om te laten repareren (geen vraagteken). Bedankt op voorhand voor het antwoord
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.