Ga naar inhoud

hlp

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

hlp's prestaties

  1. Hé makker, dat is voor mij weer een heel nieuw idee. Bedankt voor de tip. Scoort goed in beide eerder genoemde testen. Ik denk dat ik dat maar eens een tijdje ga proberen en Norton nog maar even in de winkel laat liggen.
  2. Dat is héél duidelijk. Dus toch maar geen Norton....Alleen wat is eigenlijk het verschil tussen Pro en Free.
  3. Als Norton nooit bij jullie in huis is geweest wat gebruken jullie dan bij voorkeur?
  4. Kape, ook weer bedankt. In dit rapport komt Norton er ook nog nog betrouwbaarder uit dan AVG. Dus zou je denken dat de beslissing om AVG er af te gooien snel genomen is. Maar vraag me toch nog steeds af waar al die negatieve ervaringen met Norton dan vandaan komen? Ik kan me niet meer herineren waarom men mij had aangeraden om om te schakelen op AVG, maar het niet alleen te doen met het feit dat AVG gratis te downloaden is. Waar het mij eigenlijk om gaat is of ik met Norton niet weer het paard van Troje (dus niet een Trojaans paard) binnenhaal...
  5. Jurgen bedankt, In deze test is Norton 2009 beduidend sneller dan AVG. Toch blijf ik mijn twijfesl houden, zeker als je de reacties op deze terst doorleest. Ik heb indertijd Norton door AVG vervangen op voorstel van verschillende specialisten, niet zozeer vanwege de snelheid maar allerlei andere problemen die door Norton veroorzaakt worden. Wellicht is de nieuwste versie betrouwbaar en misschien kan iemand anders daar meer over zeggen?
  6. Op advies van PC "specialisten" ben ik al enige tijd overgeschakeld van Norton naar AVg. Nu hoorde ik gisteren in een winkel dat AVG je PC aanzienlijk vertraagd en dat je veel sneller met Norton kan werken en dus maar beter wat geld uitgeven voor een Norton pakket. Graag jullie mening hierover.
  7. Beste allemaal, Ik heb net een nieuwe laptop aangeschaft (Acer met Windows Vista) en wil een aantal programma's met bestanden van mijn desktop (FS Scaleo met Windows Vista) naar de laptop kopieren die allemaal op een externe back up hard disc staan. Nu heb ik begrepen dat programma's op deze manier niet te kopieren zijn, maar eerst apart mbv een CD op de laptop geinstalleerd moeten worden. OK, maar van één belangrijk programma, nl Office 2007, heb ik die CD niet meer. Wel nog een oude Office 2002. Een nieuw Office 2007 pakket kost zo'n € 100. Is er een mogelijkheid om het oude Office 2002 te installeren en te upgraden naar 2007 en daarna alles over te zetten zodat ik geen nieuw Office pakket hoef te kopen? Of is er een andere oplossing? Misschien met een netwerk?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.