Ga naar inhoud

wvdschee

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door wvdschee

  1. Ook de op deze wijze gemaakte snelkoppeling doet het niet. Bij eigenschappen staat webdocument en die doen het dus niet goed. - - - Updated - - - Oke.Bedankt voor het proberen. Groetjes
  2. Gedaan. Resultaat-dit is dus ook een webdocument- geopend is klein,dan gemaximaliseert gesloten dan weer geopend- resultaat klein????
  3. Ik heb twee soorten snelkoppelingen op bureaublad. Eerste heeft eigenschappen_snelkoppeling-uitvoeren. reageerd ook goed op klein sluiten is klein openen en andersom. Tweede reageerd niet op gemaximaliseert sluiten is helaas weer klein openen. Onder eigenschappen staat webdocument i.p.v. snelkoppeling en ontbreekt de mogelijkheid om normaal of maximaal te laten openen. Heb het ook via chrome geprobeerd.resultaat even slecht. Het probleem zit hem dus denk ik in het feit dat de snelkoppeling geen echte snelkoppeling is. Maar hoe maak ik dan een echte uit de favorieten van mijn brouwser?
  4. Nee. ook dan blijft de snelkoppeling klein openen.
  5. Met gemaximaliseerd iex you tube in favorieten gekopieerd en na sluiten iex op bureaublad geplakt.helpt niet.snelkoppeling opend met klein scherm.
  6. Met IEX10 openen facebook en youtube normaal. ik zet ze dan bij mijn favorieten verklein iex en versleep beiden naar het bureau blad om er daar een snelkoppeling van te maken. Dan openen ze beiden klein.????Oude verwijderen en nieuwe maken verhelpt dit niet.
  7. snelkoppeling facetime en you tube openen niet maximum. kan dit bij eigenschappen niet veranderen.wat moet ik doen om deze wel maximaal te laten openen?
  8. Vanuit mijn IEX Favoriten gemaakte snelkoppeling op mijn bureaublad kan ik plotseling niet meer openen. Krijg de kreet:Kan deze internetsnelkoppelingniet openen. Aan het protocol http is geen geregistreerd programma gekoppeld. Wie weet de oplossing??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.