Ga naar inhoud

sparkle154

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door sparkle154

  1. Sorry Storekeeper, maar ik had hetzelfde probleem. De boel draaide goed en opeens had ik helemaal geen Java meer. Dus probeerde ook ik opnieuw Java te downloaden, wat niet lukte. Hij kan/wil het Javabestand opslaan in de aangegeven folder maar kan het daar niet uitpakken. Ik had precies dezelfde errormelding en heb ook alles geprobeerd, totdat ik probeerde om het Javabestand niet in de aangegeven map te installeren maar in een andere map op de C schijf. Dat ging prima. Alles draait nu weer prima. Sterkte en succes ermee!
  2. Tja, het is bijna beschamend eenvoudig om dit probleem op te lossen. Wanneer je Java wilt installeren krijg je een scherm waar je kunt kiezen (wit vlakje links onderin) waarin je het bestand wil zetten. Kies je eigen map (en dus NIET de getoonde standaard map) bijv. mijn documenten, typ dat in en de installatie verloopt verder zonder problemen. Succes!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.