Ga naar inhoud

eybenm

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

eybenm's prestaties

  1. inloggen als administrator lukt inderdaad niet
  2. Hey, F5 en F8 lukt prima, ik kies dan veilige modus en inderdaad het scherms scrollt eerst en wordt dan zwart, maar ik krijg geen meerdere logins, enkel mijn eigen login...en die wordt niet aanvaard...??? wat nu?
  3. Hey Stegisoft, Ik heb blijkbaar te snel gejuigd. Ik heb zonet ingelogd en kan niet meer draadloos....snif snif... En wat erger is, ik kan zelfs niet meer op mijn vaste PC geraken. Vroeger logde ik in (met een login en paswoord) - dateert nog van het feit dat deze PC vroeger op mijn werk gebruikt werd - nu komt hij nog altijd mijn login en paswoord vragen maar er is geen domeinnaam niet meer zichtbaar en hij laat me niet verder gaan...??? Dit is nadat ik dat netwerk geïnstalleerd heb op mijn laptop. Had ik iets moeten aan passen op mijn vaste PC? Weet jij hoe ik die login kan omzeilen zodat ik terug op mijn PC geraak?
  4. Ik heb al deze stappen gevolgd, en effekes dacht ik dat het gelukt was, want hij was bezig met "Verificatie van de identiteit". Dat heeft uiteindelijk bijna een uur geduurd, maar nu hetzelfde resultaat: geen draadloze verbinding. ??wat nu?? Als ik naar netwerkverbindingen ga kijken, is er inderdaad iets bij komen te staan: een WAN-connection. Is dat wat je bedoeld? Is er nog iets dat ik nu moet doen om het draadloos te laten werken? ---------- Post toegevoegd om 08:21 ---------- Vorige post was om 08:15 ---------- Ik weet niet hoe maar het is gelukt!!!!!!!!!!!!! Net nadat ik mijn vorig bericht gestuurd had, kwam hij melden dat ik verbinding heb - draadloos joepie de poepie.............. Hey stegisoft, bedankt voor al je hulp!!!!!!!!!!! Dat verdient een flesje wijn! Laat maar weten hoe ik je dat kan bezorgen nu nog een ander vraagje, er staat op dat mijn internet onbeveiligd is, dien ik het te beveiligen en hoe?
  5. Mijn kabel is inderdaad aangesloten van router naar laptop, want anders geraak ik niet op internet. Ik heb via de ethernetkabel geen probleem om op internet te geraken. Hoezo is dit niet correct?
  6. hieronder de bijlage met de configuratie Hopelijk helpt u dit.
  7. HELP.... Niks helpt blijkbaar, ik heb echt al alles geprobeerd en ik ben het echt beu om met die mensen van Belgacom uren aan de telefoon te hangen totdat ik een antwoord krijg... Heeft niemand een idee hoe mijn probleem op te lossen?
  8. Wat ik raar vind is dat bij de installatie het systeem automatisch een bestand heeft aangemaakt met de "Wifi-gegevens" die ik moest bewaren en in dit bestand heeft hij als SSID: CIA0267..... terwijl als ik kijk naar het beschikbaar draadloos netwerk dat dit noemt WiFi_09? Zou daar ergens de fout in kunnen liggen?
  9. Hey, ik ben dus ijverig bezig met de installatie van mijn internet. Ik ben begonnen met mijne laptop omdat daar draadloos internet is voorzien. Ik stoot echter al direct op een probleem; ik krijg internetconnectie via de ethernetkabel maar niet draadloos. Hij krijgt geen verbinding gemaakt. Wie kan helpen? Ik heb al van alles geprobeerd, ik heb zelfs de installatie een tweede maal overgedaan...noppes
  10. Bedankt voor de snelle reactie. Ik denk niet dat ik zo een netwerkkaart erop staan heb. Deze oude Pc heb ik steeds op mijn werk gebruikt gehad totdat ik daar een nieuwe PC kreeg, en daar zaten alle PC's op een server aangesloten. Dus veronderstel ik dat er geen netwerkkaart op zit. Vermits deze PC vlakbij de router zal staan, kan ik misschien gemakkelijkheidshalve met een netwerkkabel werken? Alez, als de router het toelaat tenminste.
  11. Ik heb via Belgacom voor de eerste maal een internetaansluiting aangevraagd (wordt nu woensdag actief) (werkt met b-box). Ik zit echter nog met een paar vragen. Ik heb recent een laptop gekocht waarvan ik weet dat deze uitgerust is voor draadloos internet, dit zou dus geen probleem mogen zijn. ik heb echter ook nog een oudere PC thuis staan waar ik ook graag mee op internet zou willen. Wat dien ik te doen om met deze PC te kunnen internetten? Welke verbindingen moeten er gemaakt worden?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.