Ga naar inhoud

lisette

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door lisette

  1. geachte, ik heb alles bekeken ( rond stijlen en thema's)wat je voor mij van betekenis vond, en dit was heel interessant, maar ik kon nog steeds niet verder. Wel heb ik gezien dat normaal.dotm geen geel uitroepteken heeft, en normal.dot heeft een driehoekje met geel uitroepteken? Misschien is dit de boosdoener??? Kan je me ook zeggen onder welke file ik "normal.dot" zou moeten terugvinden. Ik had het op naam opgezocht.
  2. ja hoor! ik heb het echt uitgeschakeld????????????? telkens ik een word doc open dan kan ik geen andere stijl of kleur kiezen, of een thema, beide zijn (grijs gekleurd) niet ingeschakeld. Wanneer ik echter een bestaand sjabloon via QuickStyles open, kom ik terecht in mijn eigen gemaakte stijlen, en van daaruit kan ik dan weer aan slag om een nieuwe stijl aan te maken. Vroeger ging dit echter zonder deze omweg? Wat nu?! Trouwens, nog bedankt voor je snelle antwoord, u helpt me echt goed verder, ik zal deze site op school ook aanbevelen.
  3. Beste, nadat ik een nieuwe stijl had aangemaakt, heb ik zeker op een verkeerd knopje gedrukt. Ik vind nu enkel de laatste nieuwe stijl, en de thema zouden ook zijn uitgeschakeld. HOe krijg ik die weer aan de praat? Sorry, maar please, help mij stap voor stap. Ik ben nog maar een groentje op vlak van office 2007
  4. Dank je voor de inlichting. vanuit google of een ander document kan ik nu hyperlinks plaatsen, maar in hetzelfde document een hyperlink plaatsen lukt niet. Kan je me helpen?
  5. Beste, Kan mij iemand stap-voor-stap uitleggen hoe ik een hyperlink kan invoegen, in word 2007. Een hyperlink in hetzelfde document en/ of in een ander document. Telkens ik een hyperlink wil invoegen, wordt hij paars en reageert niet. Trouwens, welk verschil is er tussen bladwijzer en hyperlink
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.