Ga naar inhoud

Frankyboy

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Frankyboy's prestaties

  1. Zal ik bekijken captain, ik heb de pc nog niet open gemaakt. Bedankt. Frank.
  2. Ik kreeg de Medion, na enkele keren wachten en terug proberen, opnieuw gestart. Dan blijft hij in werking. Deze namiddag weg geweest en pc uitgedaan. Stekkerdoos aangelaten, en bij thuiskomst direct terug kunnen opstarten. Voor het slapen gaan leggen wij de stekkerdoos af. Dus veelal 's morgens opstart met wit scherm, er gebeurt niks, nada. Er zit al een nieuwe voeding in , ongeveer 4 jaar. Toen deed hij helemaal niks. Ik zal proberen met de stekkerblok aan te laten. Frank.
  3. Goede morgen, sinds enige tijd durft de Medion desktop opstarten met een wit scherm. Je hoort even een ventilator draaien, stopt, en niks meer. Door lang op de startknop te duwen sluit hij terug af. Daarna lukt het meestal bij opnieuw starten dat hij doorstart. Echter nu niet meer. Scherm blijft wit ... Iemand enig idee ? Groeten, Frank.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.