Ga naar inhoud

David Vanneste

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

David Vanneste's prestaties

  1. Zal hoogst waarschijnlijk een gewone telefoonkabel RJ11 zijn. Bestaan er acces points die zonder utp ingang werken? Gewoon de wifi overneemt en versterkt? Maar dan veel beter of een wifi versterker?
  2. Kan ik deze acces point aansluiten waar mijn telefoon aan verbonden is? Daar heb ik een stopcontact.
  3. Ik heb een soort stopcontact (ethernetaansluiting) waar mijn vaste telefoon op aangesloten is. Kan Ik daar een WAP op aansluiten? Bedankt alleszins voor uw hulp.
  4. Ja inderdaad. Maar is praktisch niet meer mogelijk. Zou een acces point niet helpen?
  5. Mijn garage bestaat uit een ijzeren constructie bekleed met hout aan de binnen- en buitenkant. Soort kooi van Faraday dat je creëert? Ik heb wel een schuifraam van 5 meter.
  6. Beste, ik heb dit ook al geprobeerd. Maar de elektriciteitskabel die in de garage toekomt is al meermaals afgetakt zodanig dat de Powerlines mekaar niet vinden…
  7. Hallo, Ik zit met een verbindingsprobleem in een bepaalde ruimte (garage). Die garage staat in mijn tuin. Daar heb ik bijna geen wifi. Juist buiten mijn garage heb ik volledig bereik. Ik heb een modem van Telenet en een wifi booster van Telenet. Binnen in de garage staat een wifi versterker maar die werkt slecht. (Waarschijnlijk doordat ik slecht signaal ontvang in de garage) Ik heb die versterker al eens buiten mijn garage geplaatst maar dit werkte ook niet. De modem van Telenet staat aan de voordeur, de wifibooster aan de achterkant van de woning. Daardoor heb ik heel goede wifi in de tuin. Maar in de garage tevergeefs. Aan de achterdeur heb ik een vaste telefoon die verbonden is met een netwerkkabel. Kan ik daar een Acces Point op aansluiten en misschien zo een groter wifi bereik creëren? Bedankt voor de respons en hulp! Groeten David
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.