Ga naar inhoud

andre_99

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door andre_99

  1. Ik heb een Dell pc met Windows 7(64 bits)en slaag er niet in om de smart card reader te installeren of beter gezegd: wanneer ik de smart card reader aan de praat krijg met de driver en software van Eid Belgium, werkt de card reader wel en mijn scanner niet meer en wanneer ik mijn scanner wil gebruiken krijg ik de melding dat er een driver ontbreekt voor mijn scanner (twain......) Heeft iemand ervaring om dit probleem op te lossen?
  2. Ik heb een Compaq Presario CQ5113BE PC sinds vorig jaar. Er zit een dvd-brander in die toelaat om dvd-schijfjes te bedrukken op daarvoor voorzien dvd's met een specila coating. De bedrukking is echter nogal licht en bestaat uit bleek en donker grijs. Nu las ik onlangs dat er nu ook kleur kan bedrukt worden met dat procedé Kan iemand me vertellen of daarvoor een andere brander nodig is of alleen maar andere dvd's?
  3. Bedankt voor je snelle reactie en de hulp. Na installatie van de driver werkte de bedrukking op cd. Ik kreeg wel eerst terug de melding: "the epson printer driver dealing with cd printing is not installed" nadat ik de druk voorbereid en op print geklikt had, maar ik ben ondertussen vertrouwd met de instellengen zoals TRAY 2, manueel, cd-dvd in de properties. Thanks
  4. Ik ben overgeschakeld naar Windows 7 en kan mijn Epson printer R300 niet meer gebruiken in de "print cd uitvoering" Het programma Print cd laat zich wel installeren, maar wanneer ik een cd wil bedrukken krijg ik volgende melding: "the epson printer driver dealing with cd printing is not installed windows 7" Ik heb reeds allerlei drivers van Epson gedownload, maar niets helpt! Heeft iemand daar een oplossing voor? Dank bij voorbaat, André
  5. :bawling:ok, maar als je zo'n 500 tot 700 bestanden manueel dient aan te passen, duurt dat wel een beetje langer dan wanneer je het met een macro commando zou doen en dat je dan alleen maar een lijntje moet opschuiven , hé?
  6. Bedankt, maar ik wil niet alle bestanden tegelijk een nieuwe naam geven, maar wel één voor één in de "EDIT mode" zetten om daar dan een paar handelijgen uit te voeren, zoals b.v. de eerste zes karakters weghalen of dergelijke. Ik wist al dat Word enn Excel macro's gebruiken, dat schreef ik ook in mijn discussie aanhef. En ik vond op het internet reeds een macro-programma die runde wat ik in gaf in de recordmode, het probleem was alleen dat de macro steeds terugkeerde naar het zelfde bestand.
  7. Vroeger gebruikte ik vaak macrocommando's, o.a. in Works, met Excel lukt me dat ook soms wel eens, maar wat me nu interesseert is een macro die me toelaat om in een file explorer een deel van de naam(bvb de 6 eerste karakters weg te halen) in de vele bestanden aan te passen. Het moet ook mogelijk zijn om, wanneer ik bv een rijtje lager ga staan, dezelfde bewerkling uit te voeren. Bestaat dat? en liefst gratis.
  8. Ik bezit een MULTIMEDIA SPELER MET HDMI UITGANG HMC-MP01H Ik heb nu wat ervaringen met dat toestel. Ik zette er al mijn gemonteerde filmpjes op. Deze waren gemonteerd of met Studo DV 10, of met Proshow versie 4.0.2549 of met Windows Moviemaker of met Cyberlink DVD Suite Deluxe Wat ik echter niet begrijp is dat ik sommige filmen kan lezen en weergeven, ongeacht of dat nu het formaat AVI of MPG of VOB, enz.. zijn en dan weer andere niet! Zo probeer ik op alle mogelijke manieren door opnieuw bestanden aan te maken om een vijftal filmpjes te af spelen, ik zie wel "PLAY" verschijnen, maar nadien krijg ik een zwart scherm met niets meer op, nochtans zien die er eerst op het scherm hetzelfde uit als de andere! Wat kan ik nog doen om die te kunnen lezen? Dank bij voorbaat,
  9. Ik bezit reeds een paar jaar een externe harddisk HD-337-COMBO met een geheugen van 160 GB met aansluiting van USB en firewire. Nu heb ik die geformateerd en mijn pc vind die niet meer terug, met aansluiting van USB en Vista()natuurlijk mijn recentse pc)maar wel op een andere pc met Windows XP en aangesloten met de firewire aansluiting. Mijn pc Kan ik dit oplossen en hoe? s:pcguru:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.