Ga naar inhoud

jhmeijran

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door jhmeijran

  1. Bedankt stegisoft, maar gisteren kreeg ik van windows een update van Creative - SB Audigy en was de zaak weer in orde, Kennelijk heeft windows het veroorzaakte gebrek ontdekt.
  2. Hallo, ik ben een nieuw lid en het volgende probleem doet zich voor. Ik heb een Logitec 5.1 surround systeem dat perfect functioneerde totdat ik Service Pack 2 installeerde. Nu is er alleen nog maar 1 speaker in bedrijf. Als ik de geluidconfiguratie bekijk, dan staat het systeem correct op 5.1. Zodra ik het bijv. terug zet op 4.1 en vervolgens weer op 5.1, dan hoor ik helemaal niets meer. Ook de creative effecten werken niet meer of verstoren bij wijziging het 5.1 systeem. Ik heb de test gedaan of het systeem op zichzelf correct werkt via de speakertest: alle speakers reageren. Windows mediamuziek krijg ik dus ook alleen mono evenals bijv. muziek uit "uitzending gemist.nl", of een film/muziekdisk die ik gemaakt had en het voordien perfect deed. Ik heb gehoord, dat Serpack 2 meer problemen heeft veroorzaakt op o.a. geluidsgebied. Ik heb ook gecontroleerd of ik de nieuwste besturingsprogramma`, heb. Iemand van een computerservicebureau komt er ook niet uit. Ik ben net lid geworden en hoop dat ik zo m`n vraag correct heb gesteld en hoop op een oplossing van het forum. m.vr.gr. J.H. Meijran
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.