Ga naar inhoud

Truitje

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Truitje

  1. Iedereen die gereageerd heeft nog hartelijk bedankt. Ik werd niet vrolijk van die drastische maatregelen en vond iemand met verstand van computers die er naar wilde kijken. Dat hielp, gelukkig. Nu willen jullie natuurlijk weten wat die nu gedaan heeft, maar dat kan ik niet helemaal navertellen ben ik bang. Een armzalige poging: het was iets met de userinit.exe. Hij heeft een paar regels ergens vandaan gekopieerd naar iets anders en daarmee kennelijk iets overschreven wat dwars lag. In elk geval start mijn computer weer gewoon. Excuus dat ik niet duidelijker kan zijn en nogmaals dank!
  2. Beste Kape, Dank ook voor jouw reactie! Ik heb MBAM (wat een mens al niet leert...) geïnstalleerd en een scan laten doen, maar de log geeft niks bijzonders aan. Ik stuur ze hierbij mee en hoor graag wat ik verder nog zou kunnen doen. groet, Truitje hijackthis.log mbam-log-2009-09-16 (23-30-28).txt
  3. Beste Stegisoft, Heel erg bedankt voor je reactie en het advies. Ik heb Hijackthis een systemscan laten doen en een logfile gekregen. Weet niet helemaal wat je bedoelde met 'zet hier dat logje aan je volgende bericht', maar ik ben maar zo vrij om de hele file mee te sturen, als bijlage. Kun je hier iets mee? Ik hoor het graag! Hartelijke groet, Truitje hijackthis.log
  4. Bij het opstarten van mijn computer krijg ik de volgende foutmelding: "De NTVDM-CPU heeft een ongeldige instructie aangetroffen. CS:06ed IP:012a OP:ff fc e3 58 20 Kies Sluiten om de toepassing af te sluiten" Ik kan dan kiezen tussen Sluiten of Negeren, maar in beide gevallen kom ik niet verder. Werk nu in de veilige modus. Iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.