Ga naar inhoud

foodlover

Lid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

foodlover's prestaties

  1. het makkelijkste msn.com en mijn psrtner hotmail.com. dan heb ik ook nog een mailadres bij tele2.
  2. Mijn provider is tele 2. Deze konden me ook niet helpen. Ik weet wel dat ik op mijn oude PC pop3 en zo moest invoeren maar hier bij limux en firefox zie ik zoiets niet staan. Ik ben gewoon een beginner op de PC hoor.
  3. Hallo ik heb een nieuwe laptob, Linux en foxfire geinstaleerd.Het is een acer extensa. Ik heb al de helpdesk van Acer gebeld die zouden terug bellen. Helaas nog steeds niets gehoord. Vandaar mijn vraag aan jullie. Ik kan geen mail verzenden, wel ontvangen. Als ik aantoest nieuw bericht blijft firefox hangen. Ik moest naar firefox enkreeg dan de pagina van Google te zien. Moest dan naar TOOLS en naar opties of zo. Dit staat er bij mij niet bij. Alleen: Web search Downloads Add-ons Error Console Page info Clear Private data. Dit is alles. Ik vermoed dat ik een instelling verkeerd heb maar welke? Alvast bedankt.
  4. ja, ik heb deze laptop via ebay gekocht en heb dus wel internet verbinding. Draadloos. Ik kom overal op alleen als ik verder aanklik dan blijft firefox hangen. Het besturingsdeel is inderdaad linux. Er zit een recovery disc bij. De laptop is een Acer extensa.Ik ben aan het denken of ik toch maar een ander besturingssysteem koop.Maar ja dat kost weer een boel extra.
  5. bedankt voor de reactie.Begrijpen doe ik het nog niet. Een nieuwe laptop waarop linux als besturing is (hier heb ik nog nooit meegewerkt. Ook zit er als browser firefox op. Ook nieuw voor mij. Ik hebt ontdekt dat firefox blijft laden. Ik durf niet veel te veranderen omdat ikbang ben dat ik te veel verpruts.
  6. besturing Linox. Nieuwe laptob. Met mozilla Firebox. Ik kan losse webpaginas aanklikken maar zodra ik naar een thread ga blijft hij hangen. Ook op msn. Ik kan mijn mails openen maar zo gauw ik wil beantwoorden bkijft hij laden en geeft aan: BEZIG MET LADEN VAN GFX1.HOTMAIL.COM. Ik snap er niets van. Het zelfde met tele2 mail. Ik kan mijn mails lezen maar een nieuw bericht maken lukt niet. WIE KAN MIJ HELPEN? Ik ben radeloos
  7. ik ben sinds vandaag in bezit van een laptop met als besturing linux. Mijn oude PC heeft windows XP. Ook zit er firefox op. Helaas kan ik met firefox niet verder komen dan b.v.de eerste pagina van jullie website. Ook kan ik geen msn mails verzenden, wel ontvangen. Moet ik dit appart instellen ?.Mocht ik langer blijven sukkelen kan ik dan later b.v. windows 7 kopen en instaleren op mijn laptop. Ik heb er echt geen verstand van. Groetjes Jeannine
  8. Het is een aspire one model ZG5 Ik start op en ga naar internetexplorer . http/nl/msn.com internet explorer 8 Krijg bericht: De instelling van uw standaardzoekprogramma voor Internet Explorer is beschadigd door een programma. De instelling is in Internet Explorer teruggezet op de oorspronkelijke zoekmachine, Google (www.google.com) In internet Explorer worden nu de Zoekinstellingen geopend, waarin u deze instellingen kunt wijzigen of meer zoekmachines kunt instaleren. Dan druk ik op OK Invoegtoepassingen bekijken en beheren. dan zie ik staan google standaard 1 google desktop 2 Live search 3 Dan klik ik op sluiten. soms heb ik verbinding en kan ik mail bekijken. Na het afsluiten en opnieuwopstarten begon hij de schijf te controleren. Het ging te snel om het resultaat te kunnen lezen. Hoe kun je die pagina's langzamer laten lopen? Ik ben onderhand gestoort. Ik zit al 6 uur te prutsen en stop er nu even mee. Maar TOCH BEDANKT.
  9. Eergisteren deed mijn laptop het niet meer,Van alles geprobeerd.Eerst dacht ik dat de harde schijf stuk was maar alles staat er nog op. Alleen de dingen die volgens het internet gaan. Krijg wel de foutmelding 0x0000142. Mijn laptop geeft wel aan dat jij verbonden is met internet maar ik zie geen ontvangstsnelheid. die is 0. Hoe kan ik controleren of de harde schijf stuk is. Mijn laptop start nu weer gewoon op en afsluiten gaat ook weer.
  10. bijna 2 jaar. Heeft het altijd perfect gedaan totdat ik er een registery booster en powersuit van unie blue er op geinstaleerd had. Toen begon de narigheid.Ik weet niet of dit er iets mee te maken had.
  11. Nogmaals bedankt. Ik weet niet wat een nieuwe schijf gaat kosten dus ben ik al naarstig opzoek naar een nieuwe laptop. Ik zal volgende week maar eens in de winkels gaan kijken. In ieder geval bedankt voor de snelle reacties.
  12. Bedankt voor de informatie. Ik heb ook systeemherstel geprobeerd maar deze blijft hangen als hij de gegevens over wilt schrijven op de harde schijf.Bij controle zijn al mijn mappen en gegevens nog steeds op de laptop.Voor de zekerheid heb ik alles op een externe schijf gezet. Nu kan ik zelfs de laptop niet eer uitzetten zonder de batterij te verwijderen.
  13. Als ik mijn laptop aanzet gaat hij eerst de schijf controleren. Dan geeft hij aan dat het hersteld is en start automatisch XP op. Zo gauw ik op gebruikersnaam klik komt dit te voorschijn. Unable to load Jit compiler (MSCORJIT.DLL) File may be missing or corrupt. Please cheque setup or return set up. Hoe moet ik dit doen Alvast bedankt.
  14. Hallo Mijn PC heb ik helemaal leeggekregen en opnieuw Windows XP geinstaleerd. Kan nu wel op internet. Alleen moet ik nog de drivers enzo erop zetten maar dat komt wel. Ik ben alblij dat internet het doet. Mijn oude laptop zal ik maar afdanken. Nu geeft hij error 2908 aan. Ik kan de schijf niet deleten, ik heb het geprobeerd.
  15. Ik heb inmiddels gevonden wat het kan zijn op mijn PC. Een tijd geleden heb ik eens familysafety gebrobeerd op de PC te zetten. Nu geeft hij aan dat ik dit moet inschakelen maar ik weet niet hoe in en/of uit te schakelen. Ook geeft de PC iets aan als kan niets vinden maar zoek naar fssclient.msi. Hoe kan ik dit vinden. Inderdaad de laptop is erg oud , dan gebruik ik hem maar als opslag van foto's, dit doet hij namelijk wel. Bedankt voor de al gekregen informatie
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.