Ga naar inhoud

aniko

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door aniko

  1. Zal er eens naar kijken komend weekend. In ieder geval bedankt voor het meedenken!!
  2. Dat weet ik, maar dat is niet wat ik bedoel. In dvd maker werk je al met gepubliceerde films, daar kun je verder toch niets mee. Ik was eigenlijk op zoek naar waar ik instellingen kan veranderen in windows dvd maker, zodat er geen pauzes zitten tussen de stukken film. Net zoiets als wanneer je een audiocd maakt zonder pauzes of met minimale pauzes tussen nummers. Ik kan dit alleen nergens vinden. Dus misschien heeft nog iemand een idee???
  3. Omdat ik vorige keer zoveel problemen had met een film in 1 x publiceren,nu een film in 4 stukken gemaakt. Die 4 stukken geplubliceerd en in windows moviemaker geplaatst en de film gebrand. Nu komt mijn vraag. Tussen de 4 delen zitten pauze's (zwart beeld). Weet iemand of ik ergens de mogelijkheid heb om de film wel aan elkaar te krijgen in dvd-maker, zodat het er toch uit ziet als 1 film?? heb het ook al geprobeerd met nero, maar daar zijn de bestanden te groot!! Ik heb verder Vista.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.