Ga naar inhoud

huh

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

huh's prestaties

  1. Het spel heet 'Disney's Classic Video Games' De spellen die erop staan zijn; Jungle Book, Lion King en Alladin
  2. Ik heb de compatibiliteit veranderd (vinkje aangezet) en nu geeft hij niet niet meer aan dat Windows95 vereist is. Hij zegt nu; 'can't find EPFS files'. Wat wordt er bedoeld? En wat kan ik doen zodat het spel het doet:S
  3. Dit is wat er in het kladblok staat: [autorun] OPEN=SETUP.EXE ---------- Post toegevoegd om 16:07 ---------- Vorige post was om 16:05 ---------- Het is me gelukt om door de cdrom te bladeren met 'mijn computer' en dan openen:)
  4. Bedankt voor de snelle reactie. Ik weet niet zeker of ik het spel uberhaupt moet installeren (of zeg ik nu iets doms?:S) Als ik de CD-rom erin doe komt de 'startpagina' van het spel metteen. Maar als ik dan op 'start' klik komt er een pop-up met daarin dat het spel Windows 95 vereist. Ik kan het spel dus niet echt installeren gezien er geen knop met 'installeren' komt te staan. Klopt dit?
  5. Hallo allemaal, Toen ik aan het opruimen was kwam ik een computerspel tegen van Disney wat ik vroeger met veel plezier heb gespeeld. Dit spel wilde ik graag weer spelen, maar als ik de cd-rom in de computer doe geeft hij aan dat voor dit spel windows 95 vereist is. Op mijn computer staat windows XP en op de laptop staat Windows Vista. Is er een manier waarop ik het spel kan laten denken dat hij op een pc met windows 95 speelt? En dat ik het spel gewoon kan spelen;) Ik hoop dat iemand mij verder kan helpen:)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.