Ga naar inhoud

Paul Coeckelberghs

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Paul Coeckelberghs's prestaties

  1. Bij mij komen de labels bij contactpersonen en labels in gmail mailbox niet overeen... Ik heb verschillende labels (10) staan in de inbox, die ik niet zie staan bij contactpersonen. Als ik een label aanmaak bij contactpersonen kan ik die niet automatisch vullen met gegevens van de labels uit de inbox.
  2. Ik heb nu een overzichtelijke lijst met alle contactpersonen van alle voorbije jaren, maar in de CSV wordt geen datering meegegeven van wanneer het contact is aangemaakt. Ik heb een selectie nodig vanaf ca. 2017. Kan ik in gmail een lijst contactpersonen uit een selectie mails halen? Ik heb de relevante mails al in een aparte labelmap gezet, maar die staat los van de labels bij contactpersonen... Ik dacht dan de mails in bulk door te sturen naar een ander gmail mailadres om via die weg de lijst met andere contactpersonen te exporteren, maar geen idee of dat werkt of mogelijk is.
  3. Geweldig, dit was exact wat ik nodig had. Bedankt voor het duidelijke overzicht en de snelle hulp!!
  4. Ik heb een export gemaakt van de mails waaruit ik de mailadressen wil halen (nieuw label aangemaakt -> mails binnen dat label geëxporteerd). Enige formaat dat gmail aanbiedt om te exporteren is .mbox. Dacht dat het eenvoudig om te zetten was naar .csv om zo de mailadressen uit de kolommen te halen, maar tot nu toe geen converter gevonden die dit lijkt aan te kunnen. Daarna nog een mailbox opgezet in Mozilla Thunderbird van mijn gmail, in de hoop dat andere exportmogelijkheden zou bieden. Helaas ook niet mogelijk. Nog gedacht of er een instelling is binnen gmail om automatisch contacten aan te maken van de mailadressen van de binnengekomen mails, maar die optie heb ik nog niet gevonden. Alle hulp is welkom!
  5. Ik dacht eerst dat dit heel eenvoudig zou zijn maar niets is minder waar. Dus enige hulp is welkom. Ik wil een lijst maken van alle emailadressen die ooit een mailtje hebben gestuurd naar mijn gmailadres. Ik kan ze moeilijk allemaal stuk voor stuk allemaal in een lijstje copypasten, dan ben ik een paar dagen mee bezig. Wie weet hoe ik dat automatisch kan doen??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.