Ga naar inhoud

starrover

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

starrover's prestaties

  1. Gevonden ;-) Amai da was even stressen,maar is me toch gelukt dankzij jullie. Bedankt voor de hulp ;-) Grtz Johny
  2. Wel er staat niets verder bij vermeld van letters of cijfers. Ik weet wel de link dat je doorgeven hebt dat het wel zo enen is. Zal eens moeten zien hoe het in zijn werk gaat. Ik laat nog zeker iets weten mercikes alvast e ;-)
  3. U vroeg het model van men router. Wel het is een Netgear Wireless - G 54 Router WGR614 Ik heb hem al gereset dus heb terug internet,maar op de site waar ik hem moeten beveiligen vraag hij nog altijd oud paswoord.En daaronder nieuw paswoord ingeven.Maar zolang ik dus geen oud paswoord ingeef laat hij me niet toe een nieuw in te stellen. Kan iemand me verder helpen aub ?
  4. Wel dat ik het nog niet weet,heb dat gisteren avond laat tegen gekomen. Dus u stelt voor stroomkabel uitrekken en dan ressetten? Of stroomkabel in laten en dan resetten? Ja is de eerste keer dat ik dat tegen kom e ;-)
  5. Hoikes. Ik heb een probleem met men draadloze router,ik ben men code vergeten en nu heb ik geen internet meer.weet iemand hoe ik dat kan oplossen ? Best van al ressetten waarschijnlijk? Maar hoelang hou ik de reset knop in ? Of kan me iemand zeggen hoe ik het best doe ? Met vriendelijke groeten Vercamer Johny PC Helpforum moderator bericht: Nooit je email adres zomaar in een post op een forum zetten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.