Ga naar inhoud

goossen

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door goossen

  1. er staan 2 vraagtekens één bij overige apparatuur en één bij Multimedia audiocontroler
  2. Hallo forum ik heb op mijn fujitsu desktop aan de voorzijde de mogelijkheid om kaarten uit een fototoestel in te lezen. Deze poort werkt niet meer en zie hem ook niet bij mijn computer. Kan ik deze poort ergens activeren?
  3. Ik heb aan de voorzijde de mogelijkheid om fotokaarten uit te lezen.Deze werkt niet als ik de kaart er in stop en ik zie de kaartlezer ook niet meer bij deze computer wat kan ik er aan doen. De PC is een fujitsu
  4. Hallo Forum, Ik kan aan de voorkant van mijn fujitsi een fotokaart stoppen zodat ik die kan uitlezen. Als ik de kaart er in stop gebeurdt er niets en ik zie de poort op mijn pc ook nier meer. Wat kan ik hier aan doen?
  5. HALLO forum, Mijn c schijf is bijna vol en ik weet niet wat of welke programma's ik er af kan gooien of kopiëren naar de d schijf zijn daar programma's of trucs voor?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.