Ga naar inhoud

jeanke

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door jeanke

  1. Alles is uitgevoerd, de pc zegt geen resultaat en start opnieuw op. Geluidje is er nog.
  2. En dan terug opstarten? Anders gebeurt er niets vrees ik
  3. Ik zal dat deze nacht doen. Vast bedankt. ---------- Post toegevoegd om 18:48 ---------- Vorige post was om 18:40 ---------- Nu zegt hij dat hij de controle niet kan doen omdat een ander proces het volume gebruikt. Als ik ja antwoord op de vraag of hij het moet uitvoeren na opnieuw te starten, hoe moet het dan verder?
  4. Enkel dat de controle uitgevoerd is. Vreemd.
  5. Ik heb de derde optie genomen: beschadigde sectoren zoeken en repareren, omdat jou oplossing lang zou duren. Is dit misschien hetzelfde als jij voorstelde? Hij gaf weer geen afsluitcode, enkel schijfcontrole uitgevoerd.
  6. Heb twee keer de procedure alleen lezen gedaan. Op het einde zegt hij alleen controle gedaan, geeft geen resultaat.
  7. Klinkt toch anders, de laptop is ook nog maar enkele maanden oud. Het geluidje hoor je ook enkel er iets op de schijf gezocht wordt.
  8. Hallo, Ik heb een nieuwe hp laptop van mijn baas gekregen. Hij maakt een tikkend geluid (als hij iets zoekt op de harde schijf vermoed ik), niet dat het erg luid is, maar als je er op let stoort het mij toch. Mijn oude laptop heeft dat niet, en andere collega's die ook een nieuwe laptop gekregen hebben, hebben dit probleempje niet. Kan ik hier zelf iets aan verhelpen? Dank en groeten.
  9. Bedankt, Kan ik een nieuw account aanmaken, of is het beter het oude te houden. Verlies ik mijn mails niet als ik het oude account vervang? Bedankt.
  10. Alleen establish network connection is ok. Het volgende niet meer. Ik ben klant van fulladsl.
  11. Jammer Stegisoft, ik krijg nog steeds geen verbinding met micr.exchange. Toch bedankt.
  12. Hallo, Ik krijg al geruime tijd de volgende foutmeldingen als outlook 2007 wil openen: -microsoft exchange server reported error(0x8004011D). The server is nog available. -task hotmail folder postvak IN synchronizing headers reported error 0x800CCC33) acces dinied. Verify username and password. Kan iemand me helpen? Dank bij voorbaat.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.