Ga naar inhoud

Markata

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Markata's prestaties

  1. Hey, Dit wou ik eigenlijk vermijden (een extra kolom). Ik zou dan ook de 2 kolommen onder elkaar laten komen. Wanneer ik in dit voorbeeld aanpassingen doe, krijg ik een runtime fout van active-x / fout 429 Foutopsporing geeft : With CreateObject("System.Collections.ArrayList") als fout.
  2. Niet helemaal wat ik zocht, maar kan er zeker mee verder. Kan je mij vertellen hoe je dit klaar gekregen hebt?
  3. in B2 zou ik alle waarde kunnen selecteren die in kolom E en F staan. dus de decimale waarde en de gehele getallen. Met gegevensvalidatie kan je enkel één kolom selecteren. Ik zou graag de waarde uit 2 kolommen kunnen selecteren. (deze lijsten zijn in mijn bestand veel langer dan in dit voorbeeld, het gaat hier dus effectief over 2 kolommen te kunnen gebruiken in gegevensvalidatie.)
  4. Beste Dotchiejack, neen. A2 en B2 hebben niets met elkaar te maken en komen ook niet naast elkaar te staan. de validatie in A2 is enkel uit kolom F de validatie in B2 zouden alle gegevens moeten bevatten van kolom E en F Ik heb hier nu een simpel voorbeeld van gemaakt, maar de ingevulde gegevens in de kolommen zijn echter gevoelige informatie die ik hier liever niet publiceer.
  5. Heb opmerkingen bij geplaatst. In cel A2 zou ik dus gegevensvalidatie uit kolom F nodig hebben (hetgeen geen probleem is) In cel B2 zou ik dus gegevensvalidatie uit kolom E1 tem E11 en kolom F willen. VBA en Mac is geen probleem, deze vraag is een deel uit een veel groter bestand waar al verschillende VBA commando's in zitten (dat werkt feilloos). (Wanneer ik dit bestand zou willen uploaden ben ik 2uur bezig om alle gevoelige gegevens er uit te halen.) selectie aantal.xlsx
  6. Hey, Ik zou graag vanuit gegevensvalidatie (cel B2) de keuze willen hebben van meerdere kolommen (E en F). kolom F wordt ook gebruikt voor een andere gegevens validatie. en daar heb ik de waarde's van kolom E niet nodig. Iemand die mij hierbij kan helpen? Dit mag in vba. Ik gebruik office 365 op een mac selectie aantal.xlsx
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.