Ga naar inhoud

framboos

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

framboos's prestaties

  1. Ok, dat lukt uiteraard wel, maar is er geen mogelijkheid om dit opnieuw via "start" te verkrijgen ?
  2. Eigenaardig : Start - Programma's - Bureauaccesoires is niet meer te zien . Bijgevolg kan ik kladblok, systeemwerkset enz ... niet meer openen. Maar toch staat "bureauaccesoires" in de map : C:\Documents and Settings\Administrator\Menu Start\Programma's\Bureau-accessoires Hoe kan ik dit opnieuw in Start - Programma'ste zien krijgen ?
  3. Eigenaardig .... Het probleem is opgelost. Weet niet hoe het komt, maar geen problemen meer ! THANKS !!
  4. Heb dit net allemaal geprobeerd, maar het probleem doet zich nog steeds voor ....
  5. De automatische update is uitgeschakeld hoor. Maar toch lukt de gewone update niet, ik krijg steeds die foutmelding en de computer blokkeert ....
  6. Heb ik gedaan, maar als ik opnieuw manueel een update wil doen, krijg ik opnieuw die foutmelding en verschijnen bovenvermelde bestanden opnieuw in de opgegeven directory ...
  7. Ik kreeg voortdurend de volgende foutmelding : "In Generic Host Process for Win32 Services is een fout opgetreden en moet worden afgesloten." Als ik vervolgens klik op "inhoud van foutenrapport weergeven", dan krijg ik het volgende te lezen: "De volgende bestanden worden aan dit foutenrapport toegevoegd: " C:\Documents and settings\[username]\Local settings\temp\WER12E.tmp.dir00\svchost.exe.mdmp C:\Documents and settings\[username]\Local settings\temp\WER12E.tmp.dir00\appcompat.txt Als ik deze fout krijg ,is een herstart van mijn PC noodzakelijk. Op internet even gezocht en iets gevonden : als ik automatische updates niet inschakel in het beveiligingscentrum, doet de foutmelding zich niet voor MAAR .... Als ik dan een gewone windows update doe, geeft die weer die fout.... Ik kan dus geen updates meer doen voor windows, en moet "automatische updates" uitschakelen. Hoe kan ik dit verhelpen, zodat ik opnieuw kan updaten ??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.