Ga naar inhoud

Naxus

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Naxus's prestaties

  1. Bedankt voor jullie reacties. Ik kan geen muis of toetsebord gebruiken dus jouw oplossing zal helaas niet gaan angle. Stegisoft : ik heb een verloop stukje en dat werkt ook niet helaas.
  2. Hallo. Ik zit met het volgend probleem. ik starten vanochtend mijn PC op en eenmaal in windows deden al mijn USB poorten het niet meer. ik heb alles eruit gehaald en een voor een weer in gedaan maar dat hielp niet. na voor de zoveelste keer opnieuw opstarten viel mij op dat mijn muis ( heeft een Ledje ) wel op brande en mijn toetsten bord ook, dat gebeurd net voordat hij de BIOS gaat laden als dat gebeurd is gaan alle lampjes weer uit. ik heb ik mijn bios proberen te komen om te kijken of ik daar iets aan kan veranderen maar ik kan geen knoppen indrukken op dat moment. door dit probleem kan ik ook niet formateren omdat ik dan een knop moet indrukken om naar windows setup te gaan. Heeft iemand enig Idee wat ik hier aan kan doen. Alvast bedankt voor de reacties. Mvg Arne.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.