Ga naar inhoud

Cynto

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Cynto's prestaties

  1. Wel, een gewone tweedehands PC zal niet voldoen voor opnames te maken. Daarmee wil ik mijn PC gebruiken.
  2. Dag Hensyr, bedankt voor je reactie! Het zit zo dat ons mixpaneel wel in ons kot gaat staan deze is verbonden per usb.
  3. Hey! Ik had eens willen vragen wat de beste oplossing zou zijn voor het werken op 1 PC Tower - maar te kunnen werken op diezelfde PC in een andere kamer. (niet multi user setup aangezien ik de enige user ben van deze PC) Ik schets even mijn situatie : Ik ben volop in de bouw van mijn huis + repetitie kot (apart van woning) In de bureauruimte staat mijn PC, maar zou deze PC dus moeten gebruiken voor het werk, maar ook voor het te kunnen opnemen in ons repetitiekot. Mijn idee is dus om wachtbuizen te laten plaatsen van repetitiekot naar die bureauruimte (1ste verdiep), en dan gewoon een lange HDMI extensie + USB HUB (RJ45) extensie te trekken tot in het kot. Zou dan gewoon de PC moeten aanzetten binnen, maar bon dat is nu niet een probleem Als iemand andere ideetjes hebben, deel ze gerust Apparaatnaam DESKTOP-10U0DMP Processor AMD Ryzen 9 3900X 12-Core Processor 3.79 GHz Geïnstalleerd RAM-geheugen 32,0 GB Apparaat-id 8B7EDEA8-5CF1-4E8B-96E9-3DAAF536DC24 Product-id 00330-80000-00000-AA218 Type systeem 64-bits besturingssysteem, x64-processor
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.