Ga naar inhoud

pietkees

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

pietkees's prestaties

  1. Heb ik gedaan. Zonder resultaat, Er staan bij bij mij geen herstelpunten ingevuld. Dit omdat ik op oudjaarsdag windows 10 opnieuw geinstalleerd heb. Vandaar dat ik vraag om in software download van windows defender.
  2. Dat kan niet omdat ik met schijfopruiming windows defender heb verwijderd. nadien heb ik nog diverse apps verwijderd. Dit had ik gedaan omdat ik een andere virusscanner had geplaatst. Maar dit blijkt niet de juiste te zijn. Ik wil dus windows defender helemaal opnieuw installeren.
  3. ik heb perongeluk windows defender verwijderd op mijn windows 10 laptop. Waar kan ik de windows defender software vandaan halen en opnieuw installeren.
  4. Ik ben op zoek naar een programmatje waarbij ik meerdere verschillende dwg bestanden kan verzamelen en dan in een keer uit te printen. Waarbij ik niet voor elke dwg bestand alles opnieuw in te voeren
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.