Ga naar inhoud

Scheltes

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Scheltes

  1. Beste Porrelaar, Ik heb het beeldscherm bij Bol.com besteld. Inderdaad zit er een HDMI kabel bij zodat ik conform jouw advies de monitor op de HDMI poort kan en zal aansluiten. Bedankt voor al je adviezen en ik zal zeker met meer plezier mijn computer gebruiken zonder dat ik gestoord wordt door een knipperend beeldscherm. Met vriendelijke groet, Jan
  2. Beste Porrelaar, Ik gebruikte als browser Google Chrome. Nu ik gebruik Microsoft Edge. Nu ziet de tekst er goed leesbaar uit. En nu kan ik normaal reageren op reacties op mijn topics. Heel fijn en bedankt voor het me in de juiste richting te helpen.
  3. De aansluitingen op het moederbord zijn volgens dit plaatje: Ik heb inmiddels het volgende beeldscherm aangeschaft: Samsung LS24R350. Ik hoop, dat ik hiermee goed heb gedaan. Ik gebruik de PC om te kunnen e-mailen, om te Internetten, films te kijken etc. maar niet om te gamen. Heb ik ooit wel gedaan.
  4. Beste mensen, Het lukt mij niet te reageren op een reactie van een lid op mijn topic "Knipperen van beeldscherm bij opstarten van PC" Ik krijg het volgende op mijn beeldscherm als ik op de toets "PrtScr" druk. Ik kan er geen wijs uit worden Ik wil kunnen reageren op een advies van Porrelaar. Dat krijg ik niet voor elkaar. Met vriendelijke groet, Jan
  5. Hallo, Inderdaad is het beeldscherm de oorzaak van het probleem. Fijn, dat je me op die mogelijkheid gewezen hebt. Nogmaals dank. Ik heb het volgende beeldscherm uitgezocht om te kopen. Samsung S22A330NHU - Full HD VA Monitor - 22 inch. Is die geschikt voor mijn PC? Met vriendelijke groet, Jan
  6. Hallo, Bedankt voor je vriendelijke welkomst groet. Ook bedankt voor je het aangeven van een mogelijke oorzaak van het probleem. Ik had het niet direct gezocht bij het beeldscherm. Ik ga het beeldscherm van mijn echtgenote aan mijn PC aansluiten en dan zien wat er gebeurt. Ik kom er op terug zodra ik dit heb uitgeprobeerd. Met vriendelijke groet.
  7. Beste mensen, Het volgende probleem doet zich in mijn PC voor. Tijdens het opstarten van de computer knippert het beeldscherm heftig gedurende ongeveer 20 seconden wat langzaam afneemt tot een normaal beeld. Als de computer even gedraaid heeft en ik besluit deze af te sluiten en weer op te starten krijg ik een normaal beeld. Ik neem aan omdat de diverse onderdelen opgewarmd zijn. Zodra ik de computer opstart als hij koud is doet het probleem zich weer voor. Het updaten van de video drivers levert geen oplossing op. Het duurt overigens steeds langer voordat ik weer een normaal beeld krijg. Ik heb Windows 10 opnieuw geïnstalleerd, de computer geopend om zo veel mogelijk stof te verwijderden. Ik heb nog één optie en dat is Windows instaleren op één IDE harde schijf en niet op de SSD kaart. Zou het uitschakelen van de SSD kaart een oplossing kunnen zijn? Ik opper maar wat. Ik verdenk eigenlijk de Intel HD Graphics 530 videochip op het moederbord. Is er een programma waarmee ik de videochip op werking kan controleren? In het programma ASTRA32 staat bij driver status echter vermeld, “the device is working properly”. Hardware info van mijn computer Moederbord: ASUS Z170 PRO GAMING GPU: Intel HD Graphics 530 (Skylake-S GT2) [S0/R0] [ASUS] Processor: Intel Core i5-6600K Geheugen: Kingston DDR4-2134 / PC4-17000 DDR4 SDRAM UDIMM (2x) Besturings systeem: Microsoft Windows 10 Professional Build 19043.1348 (21H1) Drives: Kingston SUV400S37120G Samsung HD103SJ WDC WD10EZEX-22RKKA0 DVD: LG HL-DT-ST BD-RE BH16NS55 Audio Adapter: Intel Skylake PCH-H - High Definition Audio Controller Video adapter: Video Chipset: Intel HD Graphics 530 Monitor: Samsung Syncmaster 226BW Kan iemand mij uit de droom helpen? Waar moet ik het probleem in zoeken?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.