Ga naar inhoud

MAG

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door MAG

  1. Beste, het is de bedoeling dat wanneer de laatste cel=V5 een teken bevat, dat je met de entertoets automatisch naar rij 6 gaat niettegenstaande alle rijen onzichtbaar zijn, Mvg TEST 2 WERKLIJST.xlsx
  2. Alvast bedank, maar ik vrees dat ik niet voldoende kennis heb van excel om deze in te voegen en in werking te stellen.
  3. o.k. maar is het mogelijk, en hoe doe je dat? Het Excel doc. is enkel een v.b. Het is de bedoeling om dit te gebruiken in een Document die nog in aanmaak is.
  4. Ik heb ondertussen wat bijstandgekregen alvast bedankt vraag formule excel.xlsx
  5. alvast bedankt , het werkt👍
  6. Hoe doe je dat? Wanneer alle cellen van rij 1 ingevuld zijn; dan met de Enter toets automatisch naar een volgende rij gaan, zoals in bijlage na het invullen van de laatste (D1) Enter en automatisch naar rij 2 (enz..) met dezelfde formules als in alle cellen van rij 1. hoe automatisch na het invullen van laatste cel naar volgende rij.xlsx
  7. Hoe maak je zo een formule? =Als A3 >560 dan is C3, 510; Als A3>590; C3=530; Als A3>640; A3=580 enz... In Vb. A3 wordt een variabel getal ingegeven. In C3 krijg je het bepaalde getal.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.