Ga naar inhoud

esz444

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

esz444's prestaties

  1. ja hij staat op gestart en automatisch ingesteld. Er stond nog een injekt printer /scanner extended survey program ingesteld moet ik die stoppen? verder geen printers
  2. ja hij opent dan het scherm maar daar staat niets in. als ik dan links boven op printer druk kan ik ook geen verbinding maken. Dus hij laat de taken niet zien. Dat is ook zo vreemd. Ook kan ik daarin het stuurprogramma niet bijwerken.
  3. ja dat zie ik.. ---------- Post toegevoegd om 15:07 ---------- Vorige post was om 15:03 ---------- ja dat lukt. de printer zelf werkt wel ---------- Post toegevoegd om 15:08 ---------- Vorige post was om 15:07 ---------- ja die staat er..
  4. Als ik op testpagina afdrukken geeft hij het volgende aan: De testpagina is niet afgedrukt wil u de hulp van de probleemoplosser afdrukken? de bewerking kan niet worden voltooid. ( fout o.oooooop)
  5. Ja daar heb ik op gelet en dat is geinstaleert. Alle onderstaande opties zijn gecontroleert maar toch doet hij het nog steeds niet. De printerstatus geeft aan dat de printer niet reageert ( nog steeds niet) Ik zou het niet meer weten wat er aan de hand zou kunnen zijn heel vreemd..
  6. ja 3 in 1 een canon 260 mp. De printer is aangesloten via een usb kabel.
  7. Dat werkt helaas ook niet al eerder geprobeert, we hebben zelf een andere printer aangeschaft maar daar geeft de computer hetzelfde aan... Hij wil wel documenten in de comp.scannen en kopieren.
  8. Hallo, Wie kan mij helpen? Als ik wil afdrukken geeft de computer aan dat de printer niet actief is. Heb van alles geprobeert. Hij is wel actief als ik hem opzoek in het confugiratiescherm. esz
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.