Ga naar inhoud

Joukee

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Joukee

  1. Hoi, bedankt voor de Reactie! Het probleem is al opgelost. Ik kwam toevallig ergens iets tegen op internet. Een persoon had hetzelfde probleem en na verwijderen van Nvidia network access manager was dit probleem verholpen. Ik heb dit ook gedaan en na het opnieuw opstarten van de pc, deed Windows Live Messenger het! Bedankt voor de reacties en keep up the good work!
  2. Bedankt voor je snelle reactie! Ik zal inderdaad nog eens proberen om alle restanten incl. Windows Live Messenger te verwijderen. Ik heb op dit forum wat logjes gezien van Hijackthis, heeft het zin als ik hier ook een log aan toevoeg?
  3. Hoi allemaal, Laatst heb ik mijn Windows Messenger (versie 8.0) gedwongen moeten upgraden naar de nieuwste Windows Live Messenger (Essentials - Windows Live). Sinds ik deze upgrade heb uitgevoerd kan ik mijzelf niet meer aanmelden. Als ik mij aanmeld komt het programma met de volgende Foutmelding: Als ik het foutenrapport wil bekijken, krijg ik het volgende: Ik heb al veel dingen geprobeerd. Het programma verwijderd (en ook alle bestanden die er mee te maken hadden), CCleaner gebruikt, opnieuw installeren enz. Dit ik heb 5 keer herhaald en steeds blijft mijn probleem. Ondertussen gezocht op internet naar mensen met hetzelfde probleem, maar dan kom ik ook niet veel verder. Ik had een email gestuurd naar klantenservice van Windows Live en die konden mij niet verder helpen. Jullie zijn mijn laatste hoop:bawling: Hopelijk kunnen jullie mij helpen met dit probleem! Met vriendelijke Groet, Jouke
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.