Ga naar inhoud

MathiasVL

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

MathiasVL's prestaties

  1. Geen probleem dank u voor uw hulp, er zit inderdaad wel iets op de plaats van de knop, waarschijnlijk waar hij vroeger zat, ik zoek nog wat verder!
  2. Dat klopt, dat is het juiste moederbord, het is meer een vriend van een vriend en ie wist zelf niet echt wat er mee mis was toen hij hem aan mij gaf, waarschijnlijk mee geprutst ofzoiets of zelf van iemand gekregen/ gekocht, swat. Ik kreeg hem ook met de boodschap dat hij niet meer werkte. Weet je hier een oplossing voor?
  3. Hallo allemaal, Ik heb een tweedehands pc gekregen van een vriend die steeds in bios opstart met de melding: "=====> NOTE: System is booted in Back2BIOS mode! <=====" '(the B2B switch in the back is red)" Maar de pc heeft geen B2B-schakelaar, de vorige eigenaar moet hem eruit hebben gehaald denk ik, er zit gewoon een gat waar hij zou moeten zijn. Het moederbord is de DX79TO, er zit een geforce gtx 670 in en een i7-3820. En 3x4 gb ddr3-1333 Enige aanwijzingen over wat te doen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.