Ga naar inhoud

lema

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

lema's prestaties

  1. PRobleem opgelost !!!!! Ik heb het programma Tuneup Utilities gedownload en laten lopen. Programma heeft verschillende fouten gevonden een opgelost. Iedereen bedankt voor de hulp.
  2. Ik heb de router gereset en opnieuw geinstalleerd maar nog steeds hetzelfde. Welke gegevens moet ik vergelijken met de ander laptop?
  3. Ik heb een nieuwe versie van mijn wireless netwerkkaart kunnen installeren. Helaas blijft mijn snelheid op 7,5 MBs hangen. Moet ik ook mijn Realtek RTL8139/810x Family Fast netwerkkaart update of heeft deze geen invloed op mijn draadloos netwerk. Nog andere tips? Thanks
  4. Bedankt voor de info. Ik heb Atheros Driver Utility.gedownload. Hierbij wordt driver detective geinstalleerd. Tijdens de scan geeft hij inderdaad aan dat de wireless netwerkkaart veroudert is. Het herstellen gaat enkel as ik mij tegen betaling registreer. Is het niet mogelijk om via de website van Atheros een gratis ubdate te krijgen of is er een andere mannier? Groet
  5. Laptop Toshiba satellite A110-181. Ik heb een ingebouwe draadloze connector "Atheros AR5006EG Wireless Network Adapter". Zit op locatie PCI-bus 2. Hopelijk heb je voldoende aan deze info?
  6. Ik heb hetzelfde probleem. Echter ik krijg snelheid/duplex mode" (linkspeed/duplex mode) niet gevonden. Ik werk met XP.
  7. Hallo wie kan mij helpen ? Ik heb thuis 2 laptop. laptop 1 werkt met XP en laptop 2 met Vista. Het probleem is dat op laptop 1 een downloadspeed haal van maar 8 MBs:bawling: en op laptop 2 een snelheid van 18MBs met een draadloos netwerk. Als ik met laptop 1 rechtstreeks op de kabel aansluit haal ik een snelheid van 18MBs. Hoe kan dit? Zijn er bepaalde instellingen die ik moet veranderen op laptop 1? Enkele gegevens: Internetprovider Telenet Express XL downloadsnelheid van 15MBs Virusprogramma AVG. Draadloos netwerk, niet standaart van telenet. Router van het merk Netgear. Wie kan mij helpen???
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.