Ga naar inhoud

Domi Goldwingdriver

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Domi Goldwingdriver's prestaties

  1. Ok bedankt man je hebt me enorm geholpen nu is mijn document volledig klaar , ja ik stel ze zover in omdat ik zoveel rijen heb ingevuld staan dan kan je toch niet anders heb nu 315 rijen of zo en komen er elke dag bij dus per jaar een 300 tal .
  2. Hallo Emiel van harte bedankt het is perfect gelukt alleen nog 1 ding , ik heb dus meerdere kolommen in kleur gezet zoals je zag maar nu wil ik nog een kolom erbij kleuren die er niet meteen aanhangt dus een paar kolommen verder , heb nu van B tot J gekleurd maar wil er nog kolom P ook bij kleuren, heb er nu deze code in staan =$B$2:$J$43700 hoe moet deze dan worden aangepast aub , in ieder geval al bedankt voor je steun .
  3. Beste mensen , ik heb een bestandje gemaakt als voorbeeld en daar zie je als er in de 2de kolom RC komt te staan dat die geel kleurt komt er AT in te staan kleurt die groen, nu wil ik dat de andere cellen waar geen at of rc komt in te staan Blauw kleuren, en in de kolom van datums zou ik graag hebben van het moment er een datum in de cel komt te staan dat deze ook een kleur krijgt , kan dit allemaal ? Heb in mijn echte document al zeer veel zelf gevonden maar dees geraak ik niet uit . Groetjes Domi voorbeeld 11.xlsx
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.