Ga naar inhoud

Bowieken

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Bowieken's prestaties

  1. Volgens de tool van Windows kan ik w11 niet installeren. Ik maak me daar voorlopig niet druk om: ik wacht op nieuwe PC. Ik had ITSME nodig omdat CKV-bank dit als enige mogelijkheid heeft om hun website https://ckvspaarbank.be te bezoeken. Ik heb me wel al kunnen registreren bij Itsme en heb al een token, maar kan dus de volgende horde , d.i. de Itsme -app, gebruiken ,niet nemen. Bedankt alvast voor de suggesties.
  2. "Niet te gebruiken op PC" : ben erg teleurgesteld in Itsme, ligt eigenlijk in lijn met hun zeer povere helpdesk en met het grote aantal klachten van gebruikers. Misschien mogelijk via WIN11: ik wacht nog even af om te upgraden (mijn PC kan het misschien niet aan).
  3. Hallo Is er iemand die er al in geslaagd is een ITSME-app voor PC te vinden of ,nog beter, te downloaden? AppleStore en Google Play bieden m.i. geen soelaas.
  4. KpRm gebruikt Nogmaals bedankt voor de moeite! kprm-20220128103211.txt
  5. AwCleaner gebruikt/ aantal PUPs in quarantaine logbestanden: dat met 6kb is meest recente AdwCleaner[C00].txt AdwCleaner[S00].txt
  6. Beste De java update ,Adv System Care en Driver Booster zijn verwijderd. Fixlog.txt in bijlage Alvast bedankt voor de moeite! Fixlog.txt
  7. heb Adv.Systems Repair Pro verwijderd en de scan laten uitvoeren Addition.txt FRST.txt
  8. Heb dit onlangs ingebruik genomen. Weet iemand waar ik het herstelpunt en de logs zou kunnen vinden in deze app?
  9. Heb het kunnen oplossen via start/opmaak/zichtbaarheid/weergeven en verbergen/kolom zichtbaar maken. Oef!
  10. Hoe kan ik kolommen AD, AE etc weer zichtbaar maken zonder XEK, XEL etc handmatig naar rechts te moeten opschuiven. Er lijkt rechts van AC een blokkering te bestaan. Als ik bv AD4 in het naamvak tijp, krijg ik in de formulebalk wel een originele formule met verwijzingen naar kolommen links van AC.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.