Ga naar inhoud

Bib-lost

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Bib-lost's prestaties

  1. Het gaat niet precies om deze taak, want daar heb ik nu ondertussen wel een oplossing voor. Het gaat om het principe dat het mogelijk moet zijn. Er moet een manier zijn om duidelijk te maken dat een lege cel niet achteraan het alfabet moet staan.
  2. Nee, want nu wordt deze letter beschouwd als iets waarop ik moet sorteren. Als ik bijvoorbeeld 'x' gebruik, dan komt dit gewoonweg achter 'Uranium'. Er wordt niet beter gesorteerd. Hoe kan ik mijn computer duidelijk maken dat 'x' naar onbekend verwijst?
  3. Dat heb ik daarjuist op het forum gedaan. Ik wil weten hoe ik dit kan doen voor lijsten van 120 atoomsoorten. En later voor nog langere lijsten.
  4. Als je een kolom alfabetisch sorteert, worden blanco cellen helemaal achteraan geplaatst. Ik wil hier iets anders mee doen. Als een cel blanco is, moet er naar de tweede kolom waarop ik sorteer worden gekeken. In het volgende voorbeeld zijn de gegevens eerst volgens kolom twee, vervolgens volgens kolom één gesorteerd. De atoomsoorten zonder Latijnse naam komen onderaan. Koper Cuprum Ijzer Ferrum Kwik Hydragyrum Kalium Kobalt Krypton Wat ik wil bereiken is het volgende: Koper Cuprum Ijzer Ferrum Kalium Kobalt Krypton Kwik Hydragyrum Hierbij zie je dat er eerst wordt gekeken naar de 2de kolom. Als men hier geen informatie uit kan halen, bekijkt Excel de 1ste kolom. Weet iemand hoe dit te doen? Alvast bedankt, Bib-lost
  5. Is dat niet verschrikkelijk duur? ---------- Post toegevoegd om 21:12 ---------- Vorige post was om 21:01 ---------- Ik zag net dat mijn HDD-recorder wél Firewire aansluiting heeft. Maar ik weet niet of ik mijn HDD-recorder dan kan verbinden met mijn PC :S. Dit is ingewikkeld ...
  6. Hey, Net ontdekt dat PC geen Firewireaansluiting heeft. Natuurlijk ^o).
  7. Jah, waarschijnlijk dan. Ik vind het toch gewoonweg vreselijk stom. Vista moet problemen oplossen maar het creeërt er alleen maar meer. Ik heb al 3 professionele en zeer handige programma's moeten vernieuwen vanwege compatibiliteit met Vista, en nu moet ik ook nog eens een nieuwe kabel kopen. Ik zal het dan maar doen. Laat dit topic a.u.b. nog open, dan kan ik nog verder posten indien het niet lukt is :S.
  8. Nope. Enkel bij apparaatbeheer, maar niet bij scanner en camera ofzo.
  9. Nop, niets met camera. Wel iets met mijn fotocamera, Canon, maar niets anders dan dat.
  10. Sorry voor mijn onduidelijke uitleg. Het probleem ligt wel degelijk bij mijn driver. Ik heb namelijk inderdaad meerdere programma's gebruikt zoals Moviemaker. Het probleem is dat Windows zegt dat de driver wel geïnstalleerd is, maar er is gewoonweg geen enkel programma dat ik kan gebruiken. Ik weet 100% zeker dat het probleem bij de driver ligt. Daarom dat dit ook zo'n complex probleem is.
  11. De camera wordt wél gezien, maar ik kan hem niet gebruiken. De computer zegt dat hij correct geïnstalleerd is, maar dat is hij niet: Zie je?
  12. Beste, Ik werk al jaren met mijn Sony Mini-DV Handycam DCR-TRV12E. Dit is een digitale camera, maar hij slaagt de film op op een Mini-DV, een soort cassette. Toch is het mogelijk de informatie op te slagen op de computer, dat deed ik vroeger altijd. Mijn vorige computer was echter meer dan 10 jaar oud en ik had dringend een nieuwe nodig. Ik was dom genoeg om er een met Windows Vista te kopen, het meest instabiele besturingssysteem waar ik ooit mee gewerkt heb (behalve Windows ME, maar dat noem ik amper een besturingssysteem). Windows Vista zorgt voor heel veel vertraging (neemt maar liefst 150 MB RAM-geheugen in) en zorgt voor compatibileitsproblemen, alsook met mijn videocamera. De stuurprogramma's die met de camera zijn meegeleverd zijn sowieso al verouderd. Ik kan ze gewoonweg niet installeren, Windows weigert dat. Dus ga ik naar de website van sony en download de nieuwste driver voor Windows Vista 32-bit. Zoals vermeld op de website verwijder ik eerst de oude driver en installeer dan de nieuwe in compatibilteitsmodus Windows XP. Dit doe ik, en na de computer opnieuw opgestart te hebben zegt de PC "De stuurprogramma's voor dit apparaat zijn correct geïnstalleerd." Dat zijn ze dus niet, ik heb meerdere programma's geprobeerd om de media te importeren, maar ze zeggen allemaal iets als "Er kan geen compatibel videoapparaat gevonden worden." Weet er iemand wat ik hieraan kan doen? Is er überhaupt wel een oplossing? Graag jullie antwoord, want Sony wilt niet antwoorden op mijn berichten. Als jullie nog iets willen weten over mijn computer, vraag dan maar raak. Met vriendelijke groeten, Bib-lost
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.