Ga naar inhoud

hete zomer

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door hete zomer

  1. Beste Jurken,ik heb een keer antwoord op deze vraag gegeven. Ik denk dat hij nog ergens op het forum hankt,ik ben een keer met mijn computer naar een computerwinkel geweest,en daar haalde hij de afgekorte E mail namen naar vooren,toen ik die aanklikte zag je de gespreken maar er liepen van die simbooltjes doorheen (gedecoderd) Ik neem aan dat niet hij die code er doorheen liet lopen,hij zij dat Msn er sinds een paar jaar standaard een code door laat lopen. ---------- Post toegevoegd om 22:51 ---------- Vorige post was om 22:36 ---------- Een ander zei tegen mij,dat het ook computer bestanden kunnen zijn.
  2. Jk Zit nu op mijn andere computer,en heb de site file guru voor me maar weet niet welke katagorie ik moet aankliken.?
  3. Beste: Jurken als ik een programma dauwnlood , hoe moet ik dan verder handelen ?? Gr:hete zomer .;-)
  4. Ik ben je naam even kwijt maar ik ben ook maar een redelijke com... onalfabeet , hoop dat ik dit wel goed. (antwoord brief of zoiets goed doe)! Weet jij ook hoe ik bedankjes moet geven ?? Ik zat er een keer perongeluk op.!:stupid:ik... Groeten: hete zomer.
  5. Beste jurgen ik ben laats met m,n computer naar een computerwinkel geweest,en hij toverde van m,n MSN uit m,n computer de afgekorte Email namen naar vooren,toen ik een naam aanklikte kwam er een gesprek te zien,maar er liepen van die simbooltjes doorheen (gedecodeerd)dus kon ik het nog niet lezen,het lijkt mij sterk dat hij er die code doorheen liet lopen,een ander zij tegen mij dat het ook computer bestanden kunen zijn,als het een gesprek met een code er doorheen is probeer ik die code er uit te halen zodat ik het gesprek kan lezen(decoderen)=code weg halen,meschien met een programaatje of op een andere manier,het kan ook dat het me helemaal niet lukt,die man van die computer winkel zei dat MSN er een paar jaar geleden een code doorheen liet lopen. Weet jij hoe ik van de gespreken de code,s er uit kan halen(decoderen) Met een programaatje of anders ?? Versturen gaat moeilijk ! Gr: hete zomer.
  6. Beste Stegisoft; Raymond is voor coderen,er juist een code door:het gesprek laten lopen. Ik zoek juist hoe je de code weg krijgt! Dat noemen ze decoderen. Weet jij er een programmaatje voor,of weet jij meschien hoe dat moet?
  7. Beste stegisoft ik kan die term niet ! (cracken) ik ben een pc beginer..... Gr hete zomer.
  8. Beste: Segisoft,,,,Bedankt voor je uitleg.....ik ga het uitproberen !! Msn (heb ik me laten vertelen) stuurd als je gespreken bekijkt Van B.V de harde schrijf een code door het gesprek heen . Zints een paar jaar.. Jij weet vast niet hoe je die code er uit haalt ?? (decoderen) Of wel soms ?? Een ander zecht ook weer dat het meschien computerbestanden zijn , en meschien geen gedecodeerde gespreken.. Tot horens.. Groetjes: hete zomer !!
  9. hoe kan ik Msn berichten decoderen ? Hoe moet ik slepen,copieren,plaken ? kan ik Msn gespreken terug zien op de harde schijf ? Als iemand mij geblokt heeft op Msn , kan hij dan zien dat ik online ben .?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.