Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

bikefreakone

Lid
 • Aantal items

  30
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Hij werkt wel nog voor de draadloze toestellen zoals ps3 & laptop, maar niet voor de vaste pc. Ik heb verbinding maar internettoegang is niet mogelijk. Mijn vaste pc heeft wel een ander IP adres dan mij laptop, kan het misschien daar aan liggen ? Anders ga ik terug naar de winkel, indien ik geen oplossing vind.
 2. Een 3 tal weken geleden heb ik een Belkin Surf+ wireless router aangekocht, dit om mijn laptop draadloos te verbinden ( werkt op windows 7). Ik heb ook een vaste pc staan (werkt op windows xp en met internetadapters dus niet draadloos). Ik installeerde de router zoals het hoorde, dus verbond de router met de modem en alles werkte naar behoren. Ik had draadloos internet op mijn laptop & internet op mijn vaste pc. Nu, een 3 tal weken later, viel opeens mijn internetverbinding van mijn vaste pc weg. De adapters geven wel nog steeds verbinding (de lampjes branden nog) & mijn draadloos internet werkt ook nog, maar zeer onregelmatig en vaag. Ik dacht eerst dat dit aan telenet lag, dus contacteerde iemand, maar die wist mij te vertellen, dat er geen problemen waren aangaande hun service. Als ik de router er vantussen haal & gewoon de internetkabel in de modem terug stop ipv. in de router, dan gaat mijn internet op mijn vaste pc perfect, maar dan heb ik natuurlijk geen draadloos. Zoals reeds vermeld is dit probleem plots opgedoken & werkte daarvoor alles naar behoren. Hopelijk kan iemand mij helpen.
 3. & waar vind ik dit type ?
 4. oortjes werken ook niet, waar vind ik de naam van dit kaartje ?
 5. nope, alles staat goed
 6. bikefreakone

  boxen

  Sinds kort komt er geen geluid meer uit mijn boxen, eerst herstartte ik de pc, dit werkte dan terug, maar na een tijd deden ze terug niks meer, nu heb ik helemaal geen geluid meer, ook ni na herstarten.
 7. Is logitech webcam software , hetzelfde als quickcam ?
 8. Ik heb al de instellingen van mijn webcam al geprobeerd, alsook de lichtinval, maar mijn webcam blijft storingen geven. Het is zoals sneeuw. Het is en Logitech C300 1.3 MP weet iemand een oplossing ?
 9. Hallo, hoe sla ik outlook express emails op op mijn pc, om ze later over te zetten naar externe harddisk ? Gr
 10. Heb het gedaan , maar doet het nog steeds niet .
 11. Dus gewoon bij alle poorten : installatie ongedaan maken ?
 12. Heb dit allemaal geprobeerd, ma niks lijkt te werken , als ik zoek naar gewijzigde apparaten dan gebeurd er niks, alleen bij USB controllers staat er : Onbekend apparaat. ( er staat ook dat ik geen stuurprogramma voor heb ) tot eergisteren werkte deze nog perfect
 13. Bedankt, zal het eens probere, maar dat met dat zoeken naar gewijzigde apparaten , moet dit als de schijf aanstaat of niet ?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.