Ga naar inhoud

safia

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

safia's prestaties

  1. Hoi,bedankt voor de reacties.Nu kwam het volgende weer op het scherm(C:/windows/setuperr/log)onherstelbare fout. Een van de onderdelen die windows nodig heeft voor de instalatie kan niet worden geinstalleerd.??? Het is trouwens een Medion pc MT5(typ MT 44)van 2002/2003.Maar hij geeft aan op het set up scherm voor windows xp ,dat er nog 39 min. moet tot volledige innstallatie en dan blokkeerd hij.Groeten Safia. ---------- Post toegevoegd om 08:58 ---------- Vorige post was om 08:56 ---------- En wat bedoel je met een andere dvd rom te nemen ,dus even uit een andere pc te halen en daarna weer de oude er in te stoppen ? Sorry,ik ben een beginneling en volgens mij heb ik ook zelf ergens verkeerd gedrukt en doet de pc het daar door niet meer goed!!! Groeten safia. ---------- Post toegevoegd om 09:00 ---------- Vorige post was om 08:58 ---------- Ik lees ook op de site over een herstel cd,ik heb die niet hoe kom ik daar aan? Groeten Safia.
  2. Hallo,ik hoop dat iemand hier weet wat ik moet doen. Ik heb een pc gekregen ,een hele lege ,dus waar ik weer alles op nieuw moest(moet)installeren.Ik heb een orginele cd met codes voor windows xp te instaleren. Ik heb er zelf geen verstand maar het valt erg tegen en mijn pc loopt vast en doet heel raar. Ik krijg verschillende meldingen.Bijv dit:kan het bestand /i386/ntkrnlmp.exe niet in het geheugen laden ,de foutcode is 32786,setup kan niet doorgaan. Volgens mij is hij wel half er op geinstalleerd ,want soms(dus niet continu)komt het beeld van windows xp in beeld ,maar vervolgens gaat het beeld raar doen en wordt soms(ook niet continu)helemaal blauw en geeft dan ook een code met stop er achter,dat gaat zo snel dat ik dat niet goed kan lezen,pffff.Ik wordt er echt gestressd van ,ik dacht dat het makkelijk zou zijn omdat ik de cd er bij heb!!!! Ook start hij soms op een geeft aan boot failure insert disk en press enter.Dat doe ik dan maar als hij zegt wil je setup doen en windows herstellen,drok op r en druk op enter voor start dan geeft hij aan :setup kan geen vaste schijfstations vinden in de pc.???Wat betekent dat? Ik ben bang dat ik iets zelf heb gedaan waardoor hij zou raar doet.Kan iemand mij helpen?? Alvast bedankt,Safia.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.