Ga naar inhoud

Babel

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Babel's prestaties

  1. Alvast bedankt voor de reactie. Ik kan het vanavond niet proberen, maar donderdagavond wordt dit, hopelijk, de oplossing voor mijn probleem. Ik laat zeker nog iets weten.
  2. Hallo iedereen, ik ben nieuw op het forum en ben hier beland omdat ik op zoek was naar een oplossing voor een specifiek probleem. Ik heb sinds enkele dagen een BBbox2 van belgacom die mij moet voorzien van digitale tv en internet. Ik heb geen vaste pc, enkel een laptop (xp) die ik draadloos wil laten inloggen op mijn netwerk. De detectie van het netwerk is geen probleem (ik zit in dezelfde kamer), inloggen op het onbeveiligde netwerk is geen probleem en ik kan surfen. Natuurlijk wou ik het ding beveiligen. Aangezien WPA veiliger is, stelde ik het in via 192.168.1.1 en alles instellen op laptop. Geen probleem om te verbinden, geen probleem om te surfen, alleen duurde dat ongeveer een minuut. Daarna melding dat windows geen certificaat kon toewijzen en hij probeert opnieuw aan te melden. (lukt soms, soms niet) Als ik opnieuw aangesloten geraak, duurt het weer een minuut, daarna terug hetzelfde,... Gebeld naar belgacom en die raadden mij aan WEP te kiezen als beveiliging. Die switch gedaan, maar probleem blijft wel identiek. (enkel de melding van het certificaat krijg ik niet meer) Hopelijk kan iemand mij hier de goeie richting wijzen. Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.