Ga naar inhoud

Nicolas88

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Nicolas88

  1. Dag forumlezers, Mijn probleem is dat er langs de zijkanten van het breedbeeldscherm van mijn laptop zwarte banden worden weergegeven. In videotermen heb ik dus plots een 4:3. Vroeger heb ik dit ook al gehad, dit kwam soms voor bij het heropstarten vanuit slaapstand. Maar toen kon ik dat steeds oplossen door een reboot of via configuratie-instellingen naar beeldscherm te gaan en daar eens op 'detecteren' te klikken. Nu is het zo dat mijn beeldscherm permament 'zwarte banden' weergeeft in 1024x768. Dit is zo sinds dat mijn laptop geforceerd is uitgevallen door een oude batterij. Mijn 2 vroegere oplossingen brengen nu geen soelaas meer. Ik heb al eens proberen mijn driver up te daten maar zonder succes. Ik heb een radeon mobility hd 5650.
  2. Toen ik mijn pc heropstartte na het uitschakelen RST-service, kreeg ik nog de foutmelding. Maar nu ben ik er van af. Hartelijk dank voor uw hulp
  3. Bedankt voor uw hulp. Ik heb Intel Rapid Storage Technology uitgeschakeld maar vreemd genoeg krijg ik wel nog de foutmelding bij het opnieuw opstarten. Ik heb dan ook nog eens gecheckt bij services en het staat wel effectief op uitgeschakeld.
  4. Hartelijk dank voor uw antwoord. Ik was mijn vraag even uit het oog verloren waarvoor mijn excuses. U kunt erop rekenen dat ik dit topic nu meer in de gaten zal houden. Hier vindt u mijn logje: http://speccy.piriform.com/results/nvE3sKAaBlQeaVsXjmyi8mX Nogmaals bedankt voor jullie gratis hulp! Als student is dit zeer welgekomen.
  5. in een ander topic wordt er gevraagd naar wat er in het tabblad services bij taakbeheer staat. Bij mij is de status: gestopt Ik heb de volgende info gevonden over mijn interne harde schijf: serial ATA
  6. Beste pc-helpforum, Vooraleerst bedankt voor het bestaan van dit forum en jullie gratis antwoorden. Ik krijg de volgende foutmelding: Intel RST-service wordt niet uitgevoerd. Is dit schadelijk voor mijn laptop? Moet ik dit oplossen?
  7. Dell.com - Vostro 3500 customer reviews - product reviews - read top consumer ratings hier anders wel ---------- Post toegevoegd om 12:08 ---------- Vorige post was om 11:58 ---------- toch bedankt!
  8. Hmm, ik zou ook gewoon die dell kunnen houden, ze hebben hem getest en hij is volledig in orde. Is het zo dat die dell vostro 3500 die ik beschreef eigenlijk al stil is ? ---------- Post toegevoegd om 11:42 ---------- Vorige post was om 11:34 ---------- Ik heb vroeger een Sony Vaio VGN-NW21SF/T met een P7... van intell, die was een stuk stiller ---------- Post toegevoegd om 11:43 ---------- Vorige post was om 11:42 ---------- Maar dit ligt dus niet aan de processor? aan welke specs kan ik dan zien hoeveel geluid een laptop maakt? ---------- Post toegevoegd om 11:45 ---------- Vorige post was om 11:43 ---------- Ik heb die dell via mijn universiteit gekocht, enkel die vostro werd aangeboden
  9. Het was een nieuwe laptop, ik heb hem teruggebracht en zal mijn geld terugkrijgen. ---------- Post toegevoegd om 11:15 ---------- Vorige post was om 11:13 ---------- Denkt u dat ik eigenlijk geen "stillere" laptop kan krijgen ?
  10. Bedankt voor uw antwoord! ja ik had graag een keypad gehad, en inderdaad een 15-16 inch scherm. Ik heb een dell vostro 35OO met een core i5-450M gebruikt en vond die te luid. Liefst koop ik een Vaio.
  11. Hallo, Ik ben op zoek naar een laptop van maximum 800 a 900 euro. Ik vind het erg belangrijk dat mijn proccessor relatief stil is. Welke processors zijn relatief stil? In welke specs zie je hoeveel lawaai een bepaalde processor maakt? Alvast heel erg bedankt!
  12. Hallo, Ik ben van plan de nieuwe 15,5 inch Vaio VGN-NW21 laptop aan te kopen. Ik twijfel tussen de VGN-NW21M (699 euro) en VGN-NW21S (799 euro) Beide laptop's lijken erg goed op elkaar ( ATI Radeon 4570, 4G DDR2 RAM, 500GB HDD 5400 rpm, ..) De verschillen zijn dat de duurdere laptop een mooier kleur, een P7450 i.p.v T6600 processor en bluetooth heeft. De winkelbediende heeft mij verteld dat de P7450(in vergelijking met de T6600) veel minder snel heet wordt en beter zou zijn om games te spelen. Kan iemand mij dat bevestigen ? Ik weet dat ik sowieso geen games als GTA 4 zal kunnen draaien maar geeft die P7450 mij een voordeel om (iets oudere, minder veeleisende) games te spelen? Bedankt voor de mogelijkheid om mijn vraag te stellen!
  13. Hallo Ik ben van plan een acer timeline te kopen, waarvan de processor de volgende specificaties heeft: Processorfamilie Intel Core 2 Solo ULV=10896"] Processornummer SU3500 Kloksnelheid 1400 MHz Level 2 cache-geheugen 3 MB Front side bus / HyperTransport 800 MHz Chipset Intel GS45 Express Ik had erg graag geweten of dit evenveel prestaties levert als deze (oudere) processor. Processorfamilie Intel Core 2 Duo=7901"] Processornummer T6400 Kloksnelheid 2000 MHz Level 2 cache-geheugen 2 MB Front side bus / HyperTransport 800 MHz Ik zal mijn laptop gebruiken voor school en games van enkele jaren terug. Alvast hartelijk bedankt voor de mogelijkheid om hier mijn vraag te posten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.