Ga naar inhoud

2009start

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door 2009start

  1. Ja, inderdaad, het is dus een tabel van zowel een variable breedte als -lengte welke geheel in het formaat "werknemernummer component waarde" geplaatst dient te worden. Variabel, omdat er niet altijd mutaties zijn voor een werknemer maar ook omdat de werknemer bijvoorbeeld niet een bepaald type toeslaguren betaald krijgt, die component zit er dan die maand niet in.
  2. Hallo allemaal, Ik heb een werkblad met telkens een var.aantal rijen (dit zijn werknemernummers) en var.aantal kolommen (diverse mutaties) welke ik middels een macro in een andere volgorde wil plaatsen. Uiteindelijk maak ik daar een csv-bestand van om in een salarispakket te importeren, dat lukt mij wel. Met een macro kom ik niet verder dan onder elkaar zetten (voor 1 werknemer) en dan plak ik dit handmatig in het tweede werkblad. Lege kolommen is niet heel erg, zie bijvoorbeeld werknemer 2, die haal ik er handmatig wel uit. Kan iemand mij op weg helpen? Zie bijgaand voorbeeld in excel Graag jullie reactie! nog sorteren.xls
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.