Ga naar inhoud

Dissit

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Dissit's prestaties

  1. windows 7 ultimate is het.. welke versie het is precies is weet ik niet maar zoals ik al zei een maat van mij heeft hem wel binnen 25 minuten geinstalleerd en dat ik dezelfde versie als die ik heb.
  2. Hallo mensen, Ik probeer windows 7 te installeren op mijn computer. Als ik de cd erin doe en de computer opnieuw opstart begin ik een nieuwe installatie. Dit gaat allemaal nog goed. Dan kom ik bij windows setup scherm en vanaf dat moment gaat alles super traag. De totale installatie duurt dan ongeveer 8 uur. Een maat van mij heeft dit ook gehad en heeft toen 2 gb van de 4 gb geheugen eruit gehaald en toen werkte het wel. (op 2 GB geheugen dus) Mijn pc heeft 2 Gb geheugen maar hierop werkt het niet. Ik zal hieronder mijn spec neerzetten en hoop dat jullie een oplossing weten. P4 3.0 Ghz 800Mhz 2 GB Intern geheugen 160 GB Ata schijf Dvd brander/speler 512 MB Videokaart Mocht je nog meer moeten weten dan hoor ik dat graag. Mvg, Dissit
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.