Ga naar inhoud

rschuman

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door rschuman

  1. Kan ik doen, maar voor de rest werkt de laptop perfect, dus veel last heb ik er eigenlijk niet van . Niet echt de moeite om binnen te steken dus...
  2. Nope, Heb hem besteld bij Dell op 5 oktober 2009, 2tal weekjes later toegekomen. Waarom misschien?
  3. Nee, het is bij elke avi of mkv dat ik afspeel. En nee, het absoluut geen grap of zo, het gebeurt écht! Ik vind het vooral raar dat het niet gebeurd als ik het bestand niet selecteer, maar wel laat open staan. Anders zou ik nog kunnen begrijpen dat door het schuin houden van de laptop één of andere hardware-component niet meer correct werkt en daardoor de avi of mkv niet meer correct weergeeft, maar dat is dus niet het geval aangezien er niks gebeurt als de avi of mkv niet geselecteerd is. Ook is het raar dat het "mooi" per 5 minuten doorspoelt, wat niet echt wijst op een avi/mkv die kapot is ofzo, of het slecht kunnen weergeven van de avi/mkv. Het lijkt dus alsof hij een doorspoelcommando krijgt ofzo...
  4. Hey, Ik heb een onverklaarbaar fenomeen per toeval ontdekt: Wanneer ik een avi of mkv afspeel (andere formaten niet getest) in VLC of Windows Media Player (WMP) (andere spelers niet getest) en mijn laptop kantel naar voor toe (de laptop kantelt volledig, dus niet enkel het scherm dat verder open gaat ofzo, toetsenbord en al dus), gebeurt er dit: Als het VLC-bestand (of WMP-bestand) geselecteerd is: het bestand begint door te spoelen, exact per 5minuten. Verder is er niks speciaals op te merken, er gebeurt niks met het CPU- of RAM-verbruik, het scherm doet niet raar, niks. Als het bestand niet is geselecteerd, maar dus wel aan het spelen is: er gebeurt niks. Iemand enige verklaring voor dit bizarre verschijnsel? Ligt dit aan de Hardware of Software? Nog even mijn specs: Dell Studio 1557 Windows 7 4 GB RAM Intel Core i7 Mobile 720QM PC is overigens nog zo goed als gloednieuw. Thx!
  5. @kweeziewabbit: Mijn CPU-verbruik is in orde hoor, dat staat op 0-4% in rust (ik heb intel core i7 720QM indien dit van belang zou zijn) Maar ik heb je raad wel opgevolgd, en alles gerangschikt volgens geheugenverbruik (hieronder mijn afbeelding). Ik heb mijn laptop slechts 2 dagen dus het verwonderd mij toch wat dat het verbruik toch zo hoog is. Ik moet er nog bij vermelden dat ik windows vista 64bit heb, wat sowieso al meer geheugen verbruikt dan de 32bit-versie. @stegisoft: bedoel je de sidebar? Die staat bij mij uitgeschakeld... Bedankt al van de antwoorden!
  6. Edit: sorry, per ongeluk bij verkeerd onderwerp geplaatst... kan een admin dit corrigeren of moet ik een nieuwe post starten? Thx. Hey, Ik heb net een nieuwe laptop gekocht (Dell 1557). Momenteel staan de F1-F12 toetsen zo ingesteld: bv.: klikken op F4 : helderheid scherm omlaag klikken op F5 : helderheid scherm omhoog klikken op Fn+F4 : F4 klikken op Fn+F5 : F5(refresh) Nu zou ik dit willen omwisselen, aangezien ik vrij veel F5 gebruik, en slechts zelden mijn helderheid aanpas. Het is nogal "stom" dat ik altijd die Fn knop moet gaan zoeken als ik iets wil refreshen. Weet iemand hoe ik dit doe? Bijkomend vraagje: mijn gebruikte RAM is bijna altijd (ook in rust) +- 40%. Aangezien mijn pc nieuw is en ik nog bijna niks geïnstalleerd heb, vind ik het raar dat hij nu al full-time 40% gebruikt. Is dit normaal? Ik heb 4GB RAM en Windows Vista 64bit. Bedankt! R.
  7. Thx, hier heb ik echt wat aan gehad! Ik ga dus voor die i7 gaan! Bedankt voor de hulp, ik ga hier zeker nog komen rondsnuffelen op dit forum! Deze mag van mijn part dicht. Merci!
  8. Dus toch maar voor die i7 720QM gaan, en hopen dat Dell voor voldoende koeling heeft gezorgd...?
  9. Hey, ik wil een nieuwe laptop kopen via Dell, het gaat om de Studio 15. Ik twijfel echter over welke processor ik zou nemen. Het gaat om deze twee: a) Intel® Core™ i7 Mobile Processor 720QM (1.6 GHzTurbo Mode tot 2,8 GHz, 6 MB L3-cache) Intel® Core™ 2 Duo Processor T9600 (2.8 GHz, 1066 MHz FSB, 6 MB L2 Cache) Processor a is volgens de meesten de beste, maar ik vraag me toch af waarom die dan +-150€ goedkoper is dan processor b. Verder vind ik het ook raar waarom een processor die maximum 2.8GHz haalt (a) beter zou zijn dan een processor die altijd 2,8GHz haalt (. A heeft natuurlijk wel 4 cores... Verder is het bij a uitermate belangrijk dat alles goed gekoeld wordt. Het hangt namelijk af van de temperatuur hoe hoog deze processor in Turbo gaat. Dell heeft naar mijn weten dezelfde koeling bij a als bij b... zal dit dan wel voldoende zijn voor a? Ik wil namelijk niet voor het grootste deel opgescheept zitten met een 1,6GHz processor voor die prijs... Wat raden jullie mij aan te kopen? Ikzelf kom er niet meer uit... Een enorme merci! R.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.