Ga naar inhoud

Aaron DS

Lid
  • Items

    44
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Aaron DS

  1. En als die discipline niet lukt volg je gewoon onderstaande stappen;

    1.) Open taakbeheer. (Ctrl + ALT + Delete.)

    2.) Normaal kom je standaard op de openstaande toepassingen terecht, navigeer in de tabs naar "Gebruikers".

    3.) Hier klik je op de namen van de personen die u wenst af te melden en klik daarna op de button "Afmelden".

    taakbeeer%20help.jpg

  2. Hoeveel Geheugen heeft die kaart ik wil eentje van min 500 mb

    ---------- Post toegevoegd om 19:16 ---------- Vorige post was om 19:14 ----------

    en kun je dat niet vervangen door een PCI ?

    Als je moederbord geen PCI slot heeft is dit uiteraard ook niet mogelijk.

    In uw situatie is het beter van door te sparen voor een nieuwe pc ... het heeft echt bijna geen nut om de videokaart nog te updaten, het zou zeker geen meerwaarde zijn voor de PC.

  3. nee , ik heb de pc al langst een kant open staan en langst de kant die open is , is ook een lege plaats met veel verluchting , omdat ik al reeds problemen heb gehad met een te warme temp heb ik hem dus open laten staan en word die dus geregeld gestofzuigt om het zo maar te zeggen ...

    En zijn al je drivers geinstaleerd ?

    Eventueel uw drivers eens updaten, vooral die van het moederbord en de videokaart.

    Grz

  4. het is al iets beter van snelheid , het uitvallen is nu nog niet gebeurd maar dat gebeurde heel verschillend , soms als ik niets aan het doen , soms tijdens een spel en soms tijdens het surfen op het net ....in ieder geval al bedankt voor de hulp om die '' rotzooi"" van men pc te halen :-)

    zijn dit eigenlijk een soort van virussen en kan je dat eigenlijk belemerren dat er veel op je pc blijft van die rotzooi? wat dat ook mag wezen hihihi

    Kan ook voorkomen omdat je pc gewoon te warm krijgt ...

    Staat je PC redelijk opgesloten in een hoekje ?

    Grz

  5. aaron_ds druk even op dat linke in azerty (directe link) en copy past dan je url even hiernaartoe (lieft onder een snelkoppeling posten a.u.b.)

    dan word het direct in de TS zijn winkelmandje gezet en kan hij bestellen :)

    je bent overigens windows en assemblage vergeten, en een andere cpu koeler zou ook geen kwaad kunnen haha.

    verder uitgezeurd? ja ik ben verder uitgezeurd nu :P

    Voila, =1&product[9448]=1&product[223635]=1&product[97592]=1&product[80156]=1&product[238998]=1&product[243016]=1&product[230048]=1&product[58761]=1&product[11889]=1"]klik hier voor de samenstelling.

    Een andere cpu koeler zou ook geen kwaad kunnen haha.

    Ik heb tot nu toe alle AMD pc's die ik gebouwd heb met de boxed cooler in elkaar gestoken ... nog nooit problemen gehad, ik ben dus wel tevreden van de bijgeleverde koelers ... zeker in een Antec Nine Hundred kast, 4 fans en volledig geperforeerd ...

    Grz.

  6. Gewoon het linker zijpaneel er af halen en dan eens voorzichtig ontdoen van stof met een stofzuiger (op de laagste stand en niet de onderdelen aanraken).

    Uiteraard ook de pc van de stroom afhalen en dan een paar keer de on/off knop indrukken om de restspanning er af te halen.

    Ik zou dat toch niet met een stofzuiger doen hoor ... schiet eventjes uit en pc kapot ... het veiligste vind ik toch nog steeds een gewone stof vod, het ruimt ook goed ... en is een pak veiliger.

    Grz

  7. dat heb ik nog niet gedaan, maar moet ik die balk vormige ding :D (de naam weet ik niet, was da nie een bakske of zoiets? :s) openen ? en als ik dat doe is dat niet schadelijk voor mijn pc ?

    Eerst en vooral, wat voor error was het ? een blue screen of dead ?

    In dat geval inderdaad uw computer openen, dit is van achteraan bekeken normaal het linkerzijpaneel verwijderen, meestal 2 vijzen achteraan de computer opendraaien, de computer platleggen en dan aan het zijpaneel verwijderen, tussen de onderdelen en aan de koeler.

    Let wel op dat je je eerst ontlaad ... doormiddel van je hand op een niet geverfde kraan,verwarming, ... te leggen.

    Als je pc echter gewoon uitvalt kan het ook een probleem betekenen met de voeding. Verouderde drivers enz.

    grz

  8. ja maar het probleem is dat ik deze 2de hands heb gekocht

    en ik geloof dat deze er niet bijzat

    Als je hem nieuw gekocht hebt zou het er moeten bijgezeten hebben ... 2e hands zal die vorige eigenaar hem wel weggestoken hebben waarschijnlijk ... maar nu heb je wel een probleem natuurlijk, maar ik denk wel als je windows er opnieuw opzet je pc wel weer zal werken ...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.