Ga naar inhoud

Aaron DS

Lid
  • Items

    44
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Aaron DS

  1. Als de temperatuur te hoog blijft eventueel eens kijken voor een nieuwe laag koelpasta ... dat helpt meestal ook veel.
  2. Bent u Administrator van de computer ?
  3. En vind je op de website van het moederbord nergens een PDF handleiding ?
  4. en F12 heeft geen reactie ? Heb je al gekeken in de handleiding van je moederbord wat de verklaring is voor deze beepjes ?
  5. Kan je natuurlijk ook doen, maar persoonlijk verkies ik Ctrl + Alt + Delete.
  6. En als die discipline niet lukt volg je gewoon onderstaande stappen; 1.) Open taakbeheer. (Ctrl + ALT + Delete.) 2.) Normaal kom je standaard op de openstaande toepassingen terecht, navigeer in de tabs naar "Gebruikers". 3.) Hier klik je op de namen van de personen die u wenst af te melden en klik daarna op de button "Afmelden".
  7. West-Vlaanderen is nogal erg schaars in PC shops, en bovendien erg duur. Aangezien ik mijn pc's dan ook zelf bouw (en bestel bij Azerty.nl) heb ik ook niet echt een idee van veel shops in West-Vlaanderen. Eventueel: DMK Computers in Deerlijk/St. Lodewijk. Compu World in Kuurne/Kortrijk. (In het Ring Shopping Center.) Grz.
  8. Dan moet je ook goed opletten dat je oude CPU er nog in past.
  9. Als je moederbord geen PCI slot heeft is dit uiteraard ook niet mogelijk. In uw situatie is het beter van door te sparen voor een nieuwe pc ... het heeft echt bijna geen nut om de videokaart nog te updaten, het zou zeker geen meerwaarde zijn voor de PC.
  10. Valt de pc volledig uit, krijg je een Blue screen of dead ? Valt gewoon je scherm uit ? grz
  11. En zijn al je drivers geinstaleerd ? Eventueel uw drivers eens updaten, vooral die van het moederbord en de videokaart. Grz
  12. Kan ook voorkomen omdat je pc gewoon te warm krijgt ... Staat je PC redelijk opgesloten in een hoekje ? Grz
  13. Ah, das slim gezien, computer én diepvries inéén. xD
  14. Voila, =1&product[9448]=1&product[223635]=1&product[97592]=1&product[80156]=1&product[238998]=1&product[243016]=1&product[230048]=1&product[58761]=1&product[11889]=1"]klik hier voor de samenstelling. Ik heb tot nu toe alle AMD pc's die ik gebouwd heb met de boxed cooler in elkaar gestoken ... nog nooit problemen gehad, ik ben dus wel tevreden van de bijgeleverde koelers ... zeker in een Antec Nine Hundred kast, 4 fans en volledig geperforeerd ... Grz.
  15. Ik zit nu aan een intel ... maar mijn ervaring met AMD is toch prijs/kwaliteit beter ...
  16. Ik heb even een configje gemaakt: Hopelijk heb je er wat aan, grz.
  17. Als je een computer zelf bouwt ga je toch al een redelijke machine hebben hoor.
  18. Ik zou dat toch niet met een stofzuiger doen hoor ... schiet eventjes uit en pc kapot ... het veiligste vind ik toch nog steeds een gewone stof vod, het ruimt ook goed ... en is een pak veiliger. Grz
  19. Eerst en vooral, wat voor error was het ? een blue screen of dead ? In dat geval inderdaad uw computer openen, dit is van achteraan bekeken normaal het linkerzijpaneel verwijderen, meestal 2 vijzen achteraan de computer opendraaien, de computer platleggen en dan aan het zijpaneel verwijderen, tussen de onderdelen en aan de koeler. Let wel op dat je je eerst ontlaad ... doormiddel van je hand op een niet geverfde kraan,verwarming, ... te leggen. Als je pc echter gewoon uitvalt kan het ook een probleem betekenen met de voeding. Verouderde drivers enz. grz
  20. Dat valt heel goed mee ... er zijn computer winkels waar men tot €150 durft vragen ... grz
  21. Als je hem nieuw gekocht hebt zou het er moeten bijgezeten hebben ... 2e hands zal die vorige eigenaar hem wel weggestoken hebben waarschijnlijk ... maar nu heb je wel een probleem natuurlijk, maar ik denk wel als je windows er opnieuw opzet je pc wel weer zal werken ...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.